1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
Dragos Nicu
OFF: Nu-i dau dreptate lui, dar tie ti-am dat un negativ. Pana sa lasi 2 reply-uri total inutile, omul a scris unul mult mai ok decat ale tale. Daca te simti fustrat ca el a incercat sa fie constructiv, spunei-o pe PM. Nu suntem obligati sa tot intram pe thread-uri pentru a vedea atentionarile voastre asupra anumitor utilizatori. Nu-l cunosc, nu te cunosc.. dar din al6lea simt imi pot da seama ca si cu acele comisioane modice are experienta mai mare ca a ta.
Sper ca nu te simti atacat, nu vreau sa dezvoltam subiectul asta, insa ti-am argumentat negativul dat de mine.
PS: Hai sa lasam thread-ul curat si eventual spune-ne o poveste de-a ta care face referire la tema acestuia, "bani online".
Auzi Dragos. Cu ce te ajuta 5 pagini de prostii? E de apreciat cand scrii prostii? Eu NU cred.
Care e diferenta intre a spune sec:
Ceea ce vreau sa spun e ca in momentul in care in Romania comisionul pentru vanzarea unui produs va fi de 30-75 la suta din valoarea lui, atunci vom vedea miscare si dezvoltare in preocuparea romanului de a face bani din .ro...
Si a scrie 5 pagini?
Tot o tampenie este! Pe deasupra ne mai crezi si prosti, daca consideri ca asta lipseste din online.
30% valoare comision pt cine? Afiliat? Deci adaos de ? 300%? Asa se dezvolta online?
Cand nisa de it are adaos de 5%, in care pe langa sales, te incarci si cu retur si service, noi vb de 75?
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
1 out of 1 members found this post helpful.
Tom, hai sa nu fim aroganti. Please.
De ce mi-as bate capul? Insa referitor...

Postat în original de
Tom
Auzi Dragos. Cu ce te ajuta 5 pagini de prostii? E de apreciat cand scrii prostii? Eu NU cred.
Care e diferenta intre a spune sec:
Ceea ce vreau sa spun e ca in momentul in care in Romania comisionul pentru vanzarea unui produs va fi de 30-75 la suta din valoarea lui, atunci vom vedea miscare si dezvoltare in preocuparea romanului de a face bani din .ro...
Si a scrie 5 pagini?
Tot o tampenie este! Pe deasupra ne mai crezi si prosti, daca consideri ca asta lipseste din online.
30% valoare comision pt cine? Afiliat? Deci adaos de ? 300%? Asa se dezvolta online?
Cand nisa de it are adaos de 5%, in care pe langa sales, te incarci si cu retur si service, noi vb de 75?
Nu ma ajuta 5 pagini de prostii (si repet, am zis din start ca nu sunt de acord cu el), dar nu ma ajuta nici Cerga cu absolut nimic. Nici prin reply-urile care le-o dat, nici prin urechelile lui. Si decat sa vad reply-uri in genul asta, prefer in ultima instanta sa vad postari ca ale lui adetm - cu bune cu rele. (Un raspuns tot cu maroniu si cu bold)