cATALIN , cu tot respectul pe care nu ti-l port, de unde naiba vrei sa-ti zic informatie??? daca nu "de pe net" "de-afara". N-am inventat apa calda nici eu nici vre-unul de-aici de pe forum, bani din online se fac de prin 97-98, in acest topic vorbim de evolutie, nici eu nici vre-unul de aici nu e academician si magna cum laude in marketing Afiliat sau Bani online. Carti nu prea exista (cred ca de loc in Romania) iar romanii sunt egoisti si zgarciti in a-si imparte succesul si metodele succesului lor in online pe forumurile romanesti...nu ne ramane decat sa "citim pe net" informatie valoroasa si sa avem bun simt si sa transmitem mai departe ce am citit "pe net pe-afara"... Aici ne spunem experientele si parerille argumentat...cred ca e de ajuns...

Nu doresc sa ma iau la cearta cu tine, pentru ca nu vreau sa stric un topic interesant, care pe mine ma intereseaza...chiar ma intereseaza!

On topic: Oameni tineri si mai putin tineri care au facut bani in online in .com si de la care ma inspir: George Brown, John Chow (Ion Chow), Peng Joon, James Schramko, Gideon Shalwick, si mai sunt multi...spor, eu ma retrag din discutii insa voi urmari in continuare cu interes...