Citat Postat în original de Eradu Vezi Post
Si de cand nu mai avem noi, ca oameni, dreptul sa ne exprimam o opinie, pozitiva sau negativa, despre ceva anume?
Din acelasi moment in care s-a dat lege ca denigrarea pe supozitii sa fie ilegala.

In primul rand, in momentul in care prezinti o parere si niste fapte negative despre un produs trebuie sa oferi producatorului / autorului dreptul la o opinie. Mai exact trebuie sa-i transmiti acuzatiile iar pe baza acestora sa primesti de la el un raspuns, iar acel raspuns sa-l adaugi la articol.
In al doilea rand nu conteaza ce spune, trebuie sa demonstreze ca ce spune este adevarat si asta nu pe baza unor articole din wikipedia. Cum el spune ca acea placa mucoida nu exista, producatorul poate zice ca exista... cine are dreptate?
Nu-mi pot da seama cum puteti lua partea unuia dintre ei cand nici unul, nici altul nu a demonstrat ca ar exista sau ca nu ar exista acea masa.

Nu stiu pe afirmatiile caror medici te bazezi, insa daca ai asistat vreodata la taierea unui porc ai fi vazut ca matele au reziduuri pe ele - la acele reziduuri se refera cand spun placa mucoidala, cel putin eu asta am inteles. Poate multi de aici pot sustine acest aspect.
Total opus acestor acuzatii, sunt multi care ataca aceste produse nu pentru ca nu ar avea ce curata ci pentru ca le curata prea mult. Ar curata prea mult organismul si colonul de minerale si ce naiba se mai gaseste pe acolo.

Pe mine nu ma intereseaza cat de bun este acel produs, nu l-am incercat, nu ma intereseaza cum functioneaza sau daca intr-adevar face ceva. Ideea este ca in momentul in care acuzi la acest nivel trebuie sa-ti poti sustine punctul de vedere. Nu acuzi ca asa ai tu chef.