Am mai zis si mai sus o mai zic si acum. Cei de la Zenith ar fi trebuit sa aduca dovezi in eventualitatea in care ar fi fost dati in judecata de acel blogger, cat timp este invers nu vad de ce ar trebui sa demonstreze ei.
Am un punct de vedere care l-am sustinut cu ce am putut, inca de la primul post astept de la cei care ma contrazic sa-mi aduca niste argumente. Am inteles, voi spuneti ca Zenith ar trebui sa aduca o dovada cum ca produsul lor are cu adevarat un rol, dar in ce baza? Trebuie sa demonstrezi contrariul pentru orice blog? Trebuie sa-i dai in judecata si sa-i acuzi de ceva in mod oficial, nu pe blog. Daca o faci pe blog este calomnie, iar in momentul in care esti acuzat de calomnie vei fi pus sa dovedesti ce spui.
Chinezu zice ca mai rau si-au facut cei de la Zenith prin acest proces insa mai spune si ca exista o parte importanta din piata care nu crede in el si il contesta. Eu as merge mai departe putin si nu as pune acest proces pe baza incompetentei celor ce se ocupa de companie. Prin castigarea procesului pot intoarce in favoarea lor opinia publica, v-ati gandit la asta?
@barzafurioasa ColonHelp este un produs farmaceutic deci au o documentatie asupra lui, oricat de mica, altfel nu ar fi pe piata.
Normal ca trebuie sa demonstrezi intr-un laborator, doar nu crezi ca o sa convinga judecatorul prin declaratiile unor medici. Nu crezi ca cei de la Zenith sunt tot medici?

Răspunde cu citat