@kaa mie mi se pare ca el are suficiente dovezi ca nu exista placa mucoida.In schimb colon help nu are ca exista.Observ ca tu nu consideri ca dovezi surse medicale online de incredere si medici cu experienta. Ce ar trebui sa faca acest om? Sa plateasca un laborator din SUA sa analizeze daca exista sau nu placa respectiva ? Mi se pare aberant !
Ei se cearta pe un lucru care nu exista sau momentan nu este dovedit ca exista.
Exact cum eu spun ca nu exista extraterestrii si tu ma dai in judecata ca exista si apoi ma pui sa dovedesc ca este adevarata afirmatia mea.Dovedeste tu asta te rog !!
Mai sunt niste tepe pe net care au mai inventat niste probleme si iti dau medicamentul respectiv ca sa para ca au rezolvat problema dar de fapt medicamentul produce treaba respectiva.
Mai este si treaba cu scosul 'argintului viu' din organism acum eu daca scriu un articol despre treaba cu argintul viu ce trebuie sa se intample sa vina vrajitoarele sa ma dea in judecata ?
Iti dai seama ca dupa cum spui tu nimeni nu ar mai trebui sa conteste aproape nimic online pentru ca nu isi permite sa aduca dovezi.
Din cate stiu colon help este ok doar ca a inventat o bola ca sa isi creasca vanzarile,are un pret enorm pentru ceea ce este, si este facut din ingrediente banale si se poate face acasa (cateva condimente,argila,tarate de psyllium sau ceva de genul acesta si blender) si .Am facut si eu anul acesta doar ca nu sport gustul si am abandonat.
Le-au scazut vanzarile ca au inceput sa apara retetele pe net probabil.

Răspunde cu citat