Citat Postat în original de Kaa Vezi Post
Si ce a facut? Nu face nimic altceva decat sa pice de prost, si ma refer la autorul acelui blog.
Nu are nicio baza ca ce spune este adevarat. Ce o sa faca cand o sa fie pus sa-si demonstreze "teoria", o sa citeze din blogurile de recenzii si wikipedia?
Unii isi fac singuri de treaba. Oare chiar nu realizeaza ca nu are nicio baza in afirmatii?

Blogerul se bazeaza doar pe teorii conspirative iar Wordpress gazduieste aceste teorii nefondate si nedemonstrabile. Actiunea celor de la Zenyth din punctul meu de vedere este mai mult decat normala.
Tu ai citit articolele? Pe ”teorii” inventate se bazeaza si produsul alora, cica medicii seriosi spun ca ”placa mucoida” nici nu exista. Probabil astia is un fel de vraci de speta joasa, ceva mai rasariti cu mama omida, care isi vand leacurile cu tehnici de marketing mai moderne. Procesul e o aberatie din partea lor in primul rand si mai mult ca sigur nu o sa aiba castig de cauza. Si de cand nu mai avem noi, ca oameni, dreptul sa ne exprimam o opinie, pozitiva sau negativa, despre ceva anume?

P.S. Din considerente legale nu imi asum raspunderea pentru postul meu, a se lua ca atare