Ai mare dreptate aici. Ma uit la mine spre exemplu, cand vreau sa cumpar ceva din mediul online, in special ceva din it, intradevar caut cel mai bun pret. Deobicei informatiile de calitate referitoare la produs le gasesc pe alte siteuri, ce au preturi mai mari, si in ciuda faptului ca ei investesc in prezentare si continut, conversia o incaseaza concurenta cu pretul mai mic.
Eu ma gandesc ca nu totul sta intr-o pagina care stie sa converteasca. Conteaza mult si pe cine converteste, mai exact cine e vizitatorul care a intrat in pagina. Degeaba iti vine omul pe site prin comentariile de la un review negativ de produs (unde tu ti-ai plasat linkul pentru seo), pentru ca nu va face nici o conversie. Conteaza mult de unde a ajuns acel vizitator.
Am vazut multe persoane ce spera sa vanda unele produse, promovand pe numele produsului, sa zicem Samsung Galaxy S3. Nu e gresit, dar pentru o rata mai mare de conversie ar trebui sa se axeze pe cuvinte referitoare la vanzarea acelui produs, ci nu pe cuvinte accesate de cei care cauta doar informatii.
Asta numesc eu omul orchestra. Romanul deobicei le stie pe toate, aici e si problema. Noi nu ne putem axa pe un singur lucru, ci suntem nevoiti sa le facem pe toate.
Uite, sa presupunem ca tu nu aveai cunostintele pe care le ai acum, si tot ceea ce stii este sa scrii continut. Iti faci un magazin cu afiliere, stil blog. Va trebui sa platesti pentru design, intretinere si creare site. Vei plati pentru seo, marketing, etc. Cand tragi linie deja apare o problema, deaceea consider eu ca unii prefera sa isi dea cu parerea in orice domeniu, chiar daca nu il stapanesc bine pe nici unul.

Răspunde cu citat