Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
Krumel este nick-nameul lui Gabi in online cu muuuult inainte de a exista krumel.ro .
Mie imi ziceau prietenii IBM cand eram mic. E ok sa-mi pun nick-ul asta?
Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
Si crede-ma krumel este un brand care se promoveaza singur, cei mai vechi pe aici, care de-a lungul timpului au fost ajutati cu sfaturi de Gabi, printre care si subsemnatul, stiu ce aberez eu acum. Pe cand, cu tot respectul, PeGratis are o tenta grosolana de spam.... my 2 cents.
Din ce am vazut, krumel.ro e in acelasi domeniu cu seopedia, chiar daca se vinde singur. Ceea ce e imposibil, aia e doar o figura de stil gen "speranta nu moare niciodata". Si asta il ajuta, deoarece sunt sigur ca multi utilizatori seopedia au ajuns cititori fideli ai blogului. In schimb, cu ce l-ar ajuta pe utilizatorul Chibrite ca isi pune link catre site-ul lui chibrite.ro pe seopedia?
Pe orice parte ai intoarce-o, Krumel e un exemplu de favoritism pentru ca incalca regulamentul, oricate explicatii ati aduce voi ca e baiat de treaba. Poate fi Dalai Lama si tot incalca regulamentul.

Completati acolo in regulament "cu exceptia lui Krumel, pentru contributii deosebit de valoroase la comunitatea SEO", si nu se va mai lega nimeni de cazul asta.