@Roxana, permite-mi sa iti spun ca ati actionat gresit in cazul in speta. Nu stiu daca decizia in cauza este decizia exclusiva a Roxanei Nistor sau reprezinta pozitia oficiala a Evomag. Si nici nu ma intereseaza prea tare acest aspect.

Ati ales o masura extrema, eliminarea din campanie a unui om care a ales sa isi etaleze nemultumirea vis a vis de voi, dandu-va totodata dreptul la replica. A gresit, intr-adevar si a admis public acest lucru, dar, dragilor, nu cumva adevarul este undeva pe la jumatate? Nu cumva voi ati inflamat spiritele prin mesajul eronat pe care l-ati transmis? O sa iau de buna afirmatia ta ca mesajul este unul automat, standard, care nu se poate modifica. Nu cunosc platforma din interior, asa ca nu imi pot da cu parerea. Nu exista insa, oare, cumva, o mesagerie interna, prin care puteai sa ii transmiti omului exact ce s-a intamplat? Nu era mai elegant din partea Dvs sa dati dovada de profesionalism si sa justificati aceste ajustari?

Din partea voastra ar fi fost o lovitura teribila de imagine sa demonstrati ca lovelife a gresit si sa inchideti subiectul. Pur si simplu. Fara a-l suspenda din campanie, lucru care mie mi se pare un prea mare exces de zel, lucru care sincer tot voua va aduce un prejudiciu de imagine. Pentru ca, ma repet, e vina lui Lovelife doar pe jumatate. Restul culpei este al vostru, iar singura victima in acest caz e doar afiliatul suspendat. Parerea mea sincera.

PS: Imi asum riscul de a fi si eu suspendat in aceasta campanie (sunt un afiliat atat de mic, incat o actiune in forta si impotriva mea sigur nu ar reprezenta o pierdere nici pentru voi, nici pentru mine )