Pagina 4 din 9 PrimulPrimul ... 23456 ... UltimulUltimul
Rezultate 31 la 40 din 88

Subiect: Neintelegere evomag.ro

adstart este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    14th March 2013
    Vârstă
    37
    Posturi
    160
    Putere Rep
    29

Implicit

@avram ... unde ar mai fi satisfactia romaneasca ? nu fi rau si lasa omul sa se bucure pana la capat

ps: eu am toata stima pentru magazinul evoMAG (ca client) si mai ales pentru proprietarul Mihai Patrascu (care e un tip absolut minunat). Afiliat nu am fost niciodata, dar dupa o astfel de abordare ... sincer nu cred ca as aplica pentru colaborare cu ei

@IulianC: ai explicat perfect. Cred ca toata lumea a inteles mesajul

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    41

Implicit

Eu cred ca ar fi mai indicat ca aria "Affiliate Marketing" sa nu mai fie publica, ci members only, asa se evita "distrugerea" imaginii magazinelor online... in ceea ce priveste imaginea Evomag printre afiliati, cred ca e inca șifonată de la faza cu iPhone 5, asa ca nu a fost mare prejudiciu.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    109
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    109

4 out of 4 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Serban Cristian Vezi Post
    dap, vine un afiliat, face drege...
    guys... voi va uitati la alt film...
    trec peste faptul ca daca era brandul meu, la cum a fost tavalit, aveam alte reactii.
    Nu ma plateste nimeni pentru consultanta in domeniu, dar cred ca vezi si tu, cu ochiul iber, ca nu e vorba numai de asta.
    Si avand in cap in permanenta binele magazinului in general (un concept de-a dreptul amuzant printre angajatii .ro), discutia ar fi fost cu totul alta, la fel si actiunile.

Cred ca scopul urmarit nu a fost de a mentine imaginea magazinului fara pata, prietenos si corect (cum ar fi trebuit in opinia mea sa fie el, scopul) ci a luat-o catre directia conflict/razbunare. Cel putin asa pare din afara. Si ce se vede din afara conteaza, nu-i asa?

Recunosc, lovelife a gresit. Si el recunoaste si nu e nici un dubiu aici. Si tocmai de aia, cand ai dreptatea de partea ta, poti duce lucrurile catre ce directie vrei. Dar intram prea in detaliu
    Ultima modificare făcută de Dan; 1st November 2013 la 18:26.
    Trust, but verify.

Stefania Trandafir este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    34

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

"Comanda a fost in asteptare mai mult de 7 zile. / comision modificat din 13.85 RON in 12.56 RON / Modificare in componenta comenzii" .
    Intrebare pt. RoxanaN : "De ce crezi ca au nevoie afiliatii de o justificare REALA a comisioanelor respinse sau modificate?" . Esti si tu afiliat, cred ca poti sa raspunzi. Multumesc

... ca de aici a inceput TOTUL. Imi pare rau ca l-ati dat afara pe lovelife, dar chestia asta nu o comentez ''de frica'' ca s-ar putea sa patesc la fel .
    If you don’t build your dream, someone will hire you to help build theirs ✔

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    51

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Recunosc, lovelife a gresit. Si el recunoaste si nu e nici un dubiu aici. Si tocmai de aia, cand ai dreptatea de partea ta, poti duce lucrurile catre ce directie vrei. Dar intram prea in detaliu
    Indraznesc sa cred ca motivul real al interventiei a fost celalta aspect [nesolutionat inca printr-o pozitie comuna precum partea referitoare la comision] al interventiei lui lovelife si nu LEUL redus din comanda respectiva. Din cate vad lovelife pare a fi un tip normal, ceea ce e ciudat, bizar si dubios pentru un membru seopedia.

Astfel cand i s-a parut ca este iar "tepuit" de evomag nu a mai stat sa analizeze si a vazut rosu in fata ochilor (sau negru, sau ambele la pachet, precum stendhal) si de aici a rezultat acest "pipi cu bolta" cum bine spunea poetic cineva mai sus (Serban Cristian).

Hakuna Matata este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    21st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    791
    Putere Rep
    46

Implicit

Nu stiu ce sa zic

adstart este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    14th March 2013
    Vârstă
    37
    Posturi
    160
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat în original de Hakuna Matata Vezi Post
    Nu stiu ce sa zic
    si am putea sa mai gasim exemple de "nu stiu ce sa zic"-uri

dar eu zic ca e suficient cat sa isi dea si unii "cu muschi" seama ca satisfactia aia de moment ca dai afara pe cineva =))) (superba mentalitate) nu e chiar asa de inteligenta si ca dintr-o faza de genu asta evoMAG daca erau destepti (proabil sunt, dar cine a luat decizia cu suspendarea, parerea mea, eu zic ca nu e) puteau sa primeasca un respect (rar intalnit in romania) din partea afiliatilor, daca reactionau profesionist si in interesu AMBELOR parti !!!

restu e CANCAN !!! frumoasa tara, pacat ca-i locuita!

Citat Postat în original de Stefania Trandafir Vezi Post
    Intrebare pt. RoxanaN : "De ce crezi ca au nevoie afiliatii de o justificare REALA a comisioanelor respinse sau modificate?" . Esti si tu afiliat, cred ca poti sa raspunzi. Multumesc
    mi-a placut mult asta

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    109
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    109

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de adstart Vezi Post
    evoMAG daca erau destepti (proabil sunt, dar cine a luat decizia cu suspendarea, parerea mea, eu zic ca nu e) puteau sa primeasca un respect (rar intalnit in romania) din partea afiliatilor, daca reactionau profesionist
    Pai evoMAG sunt convins ca e un business care are nevoie sa creasca si sa aiba o imagine buna.
    Dar ca in multe alte cazuri (fara legatura cu evoMAG), actiunile facute "la nervi" ale unor persoane din interior (pot fi proprietari, angajati) pot distruge usor-usor un business care altfel ar fi mers bine.

Profesionalismul de care vorbim se gaseste, in opinia mea, tocmai in capacitatea de a rezolva probleme, conflicte. Ca altfel oricine poate da clickuri si respinge comisioane. Oricine e profesionist pana apare prima problema.
    Trust, but verify.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    96
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    96

Implicit

@Roxana, permite-mi sa iti spun ca ati actionat gresit in cazul in speta. Nu stiu daca decizia in cauza este decizia exclusiva a Roxanei Nistor sau reprezinta pozitia oficiala a Evomag. Si nici nu ma intereseaza prea tare acest aspect.

Ati ales o masura extrema, eliminarea din campanie a unui om care a ales sa isi etaleze nemultumirea vis a vis de voi, dandu-va totodata dreptul la replica. A gresit, intr-adevar si a admis public acest lucru, dar, dragilor, nu cumva adevarul este undeva pe la jumatate? Nu cumva voi ati inflamat spiritele prin mesajul eronat pe care l-ati transmis? O sa iau de buna afirmatia ta ca mesajul este unul automat, standard, care nu se poate modifica. Nu cunosc platforma din interior, asa ca nu imi pot da cu parerea. Nu exista insa, oare, cumva, o mesagerie interna, prin care puteai sa ii transmiti omului exact ce s-a intamplat? Nu era mai elegant din partea Dvs sa dati dovada de profesionalism si sa justificati aceste ajustari?

Din partea voastra ar fi fost o lovitura teribila de imagine sa demonstrati ca lovelife a gresit si sa inchideti subiectul. Pur si simplu. Fara a-l suspenda din campanie, lucru care mie mi se pare un prea mare exces de zel, lucru care sincer tot voua va aduce un prejudiciu de imagine. Pentru ca, ma repet, e vina lui Lovelife doar pe jumatate. Restul culpei este al vostru, iar singura victima in acest caz e doar afiliatul suspendat. Parerea mea sincera.

PS: Imi asum riscul de a fi si eu suspendat in aceasta campanie (sunt un afiliat atat de mic, incat o actiune in forta si impotriva mea sigur nu ar reprezenta o pierdere nici pentru voi, nici pentru mine )
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

matei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    6th October 2010
    Vârstă
    36
    Posturi
    888
    Putere Rep
    42

5 out of 5 members found this post helpful.

Implicit

Imi permit sa-i recomand Roxanei un Snickers
    Ma ocup si cu testare manuala/automata.
    PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.

Pagina 4 din 9 PrimulPrimul ... 23456 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. 2parale, afiliatii si marketingul afiliat
    De Krumel în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 5769
    Ultimul Post: 7th December 2018, 23:44
  2. Widget pentru afiliatii 2parale
    De kleampa în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 29th March 2013, 11:15
  3. 5% discount pe evomag
    De Pato Basil în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 22nd August 2011, 20:52
  4. 2parale, afiliatii si marketingul afiliat
    De Krumel în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 26
    Ultimul Post: 26th January 2011, 15:35
  5. Cum se incearca sa se faca bani
    De Popescu Marian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 83
    Ultimul Post: 22nd October 2010, 17:46

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •