1st November 2013, 15:24
1 out of 2 members found this post helpful.
Acelea sunt niste mesaje automate generate de sistem, nu se pot modifica. Ma repet, dincolo de eroarea tehnica in generarea comisionului, calculul final este corect, ai primit fix banutii care trebuiau. Fara suparare, dai dovada de rea-credinta: era chiar comanda ta, deci aveai access la toate cifrele, nu te ai obosit sa ne pui o intrebare, dar ai simtit nevoia sa deschizi un topic pe forum cu expresii gen "teapa", "furt", "pacalit" si neaparat sa il notezi si in discutia despre 2Parale...
1st November 2013, 16:21
2 out of 2 members found this post helpful.
Postat în original de
RoxanaN
lovelife, regret, dar nu este o forma de colaborare pe care ne o dorim. Conform
TOS 2Parale, Drepturile si obligatiile Afliliatului, paragraful 17 prevede: "Sa nu aduca prejudicii de imagine si/sau sa lezeze interesele Advertiserilor si 2Parale prin orice actiuni intreprinse sau forme de comunicare folosite. " Aceste prevederi nu acopera doar campania evoMAG, ci toata activitatea ta in reteaua 2Parale, sper ca intr-adevar, sa nu ai nimic de pierdut. Am reclamat si catre 2Parale acuzatiile tale nefondate.
Te am rugat mai devreme sa verifici si sa revii asupra acuzatiilor. Apreciez ca ai editat ultimul tau mesaj, din pacate a fost vizibil.
Roxana, eu cred ca ai gresit foarte tare eliminand un afiliat pt un motiv de genul: greseala de calcul?
Puteai oare sa astepti scuzele de rigoare si stergerea topicului? (15.17-15.24 = date postare = 7 minute?) Se pare ca NU. Te razbuni cumva din pozitie de forta?
Hai sa analizam un pic la "rece".
Lovelife greseste un calcul, deschide un topic.
Voi gresiti mesajele automate, pe motiv ca "nu se pot traduce": are you kidding me?
Solutia?
Lovelife cere stergerea topicului si isi cere scuze fata de colegi, a gresit la calcule, se mai intampla.
Voi, traduceti "status".
( sau cautati o solutie pentru trimitere email cu explicatii, daca chiar va pasa de afiliati. Lovelife trebuia sa "se prinda", dar voi stiati deja "motivul".
"Salut lovelife, sunt roxana de la evomag. Am modificat comisonul de la x la y, pentru ca: ..."
E greu? Nu, tehnic e posibil, si demonstrati ca va pasa, evitand astfel cazuri de acest fel. )
Ghici ce? Solutia voastra a fost sa il eliminati din sistem? Munca lui nu conteaza?
Nu stiu care este politica voastra interna si cine decide in astfel de cazuri, dar parerea mea este ca ati gresit. Toti gresim, e omeneste. Sunt anumite greseli acceptabile, dar aici este razbunare si nu cred ca-si are rostul. Voi stiti cel mai bine ce va doriti.
off: lovelife ai gresit aici, te-ai aprins aiurea. Nu mai fa pe victima, nu e cazul, sunt destui pe forum.
Ultima modificare făcută de Tom; 1st November 2013 la 16:31.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
1st November 2013, 16:39
1 out of 1 members found this post helpful.
Postat în original de
Serban Cristian
da, era simplu. Nu stiu daca era o rezolvare cand faci
asa (
I see what u did here, no offence, suntem toti din online si ne pricepem ) dar era un start bun.
Am uitat cu toti discutia de acum 1-2 ani, cand a modificat 2p termenii si a bagat asta ca nu ai voie sa vorbesti de rau... atunci am inteles cam toti sa comentam asa, mai pe ferite...
Daca cerea stergerea topicului, atunci da, era o rezolvare. Lovelife are bunul simt si isi permite si un buchet de flori (eliminat sau nu, adresa este aici )
Azi il elimina pe lovelife, pt o greseala, maine pe x, pe y, pana intr-o zi, cand chiar evomag o sa greseasca, iar atunci ghici ce?
O sa aibe o armata de "eliminati" care atat asteapta
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.