Pagina 2 din 9 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 88

Subiect: Neintelegere evomag.ro

RoxanaN este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    22nd August 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    35
    Posturi
    121
    Putere Rep
    29

1 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Acelea sunt niste mesaje automate generate de sistem, nu se pot modifica. Ma repet, dincolo de eroarea tehnica in generarea comisionului, calculul final este corect, ai primit fix banutii care trebuiau. Fara suparare, dai dovada de rea-credinta: era chiar comanda ta, deci aveai access la toate cifrele, nu te ai obosit sa ne pui o intrebare, dar ai simtit nevoia sa deschizi un topic pe forum cu expresii gen "teapa", "furt", "pacalit" si neaparat sa il notezi si in discutia despre 2Parale...

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    47
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

Tocmai vroiam sa imi cer scuze de confuzie dar nu am mai apucat
    Felicitari Roxana pentru suspendarea din campania EVOMAG, m-ai convins ca sunteti corecti dar ca pe viitor este bine a se evita sa se lucreze cu voi.
    Eu nu am nimic de pierdut, nu activez pe nisa IT, si exista si alternative destul de multe
    Dupa ce am luat teapa cu o valoare mai mare de la voi, cand v-am facut promovare GRATIS fara sa vreau asta.
    Am vazut ca raspundeti repede doar unde va doare si daca este postat pe un forum public precum Seopedia, la restul intrebarilor puse la suport inca nu am primit raspuns.
    Mesajele alea automate sunt programate de voi nu de mine
    Ultima modificare făcută de lovelife; 1st November 2013 la 16:16.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

RoxanaN este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    22nd August 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    35
    Posturi
    121
    Putere Rep
    29

Implicit

lovelife, regret, dar nu este o forma de colaborare pe care ne o dorim. Conform TOS 2Parale, Drepturile si obligatiile Afliliatului, paragraful 17 prevede: "Sa nu aduca prejudicii de imagine si/sau sa lezeze interesele Advertiserilor si 2Parale prin orice actiuni intreprinse sau forme de comunicare folosite. " Aceste prevederi nu acopera doar campania evoMAG, ci toata activitatea ta in reteaua 2Parale, sper ca intr-adevar, sa nu ai nimic de pierdut. Am reclamat si catre 2Parale acuzatiile tale nefondate.

Te am rugat mai devreme sa verifici si sa revii asupra acuzatiilor. Apreciez ca ai editat ultimul tau mesaj, din pacate a fost vizibil.

Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    47
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

Ai tot dreptul sa ma suspenzi din 2parale
    Imi cer scuze pentru ca am gresit cu acuzatiile, dar daca mesajele voastre sunt atat de eronate, cum vreti sa reactioneze afiliatii?

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    128
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    128

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de RoxanaN Vezi Post
    lovelife, regret, dar nu este o forma de colaborare pe care ne o dorim. Conform TOS 2Parale, Drepturile si obligatiile Afliliatului, paragraful 17 prevede: "Sa nu aduca prejudicii de imagine si/sau sa lezeze interesele Advertiserilor si 2Parale prin orice actiuni intreprinse sau forme de comunicare folosite. " Aceste prevederi nu acopera doar campania evoMAG, ci toata activitatea ta in reteaua 2Parale, sper ca intr-adevar, sa nu ai nimic de pierdut. Am reclamat si catre 2Parale acuzatiile tale nefondate.

Te am rugat mai devreme sa verifici si sa revii asupra acuzatiilor. Apreciez ca ai editat ultimul tau mesaj, din pacate a fost vizibil.
    Roxana, eu cred ca ai gresit foarte tare eliminand un afiliat pt un motiv de genul: greseala de calcul?

Puteai oare sa astepti scuzele de rigoare si stergerea topicului? (15.17-15.24 = date postare = 7 minute?) Se pare ca NU. Te razbuni cumva din pozitie de forta?

Hai sa analizam un pic la "rece".

Lovelife greseste un calcul, deschide un topic.

Voi gresiti mesajele automate, pe motiv ca "nu se pot traduce": are you kidding me?

Solutia?

Lovelife cere stergerea topicului si isi cere scuze fata de colegi, a gresit la calcule, se mai intampla.

Voi, traduceti "status".

( sau cautati o solutie pentru trimitere email cu explicatii, daca chiar va pasa de afiliati. Lovelife trebuia sa "se prinda", dar voi stiati deja "motivul".

"Salut lovelife, sunt roxana de la evomag. Am modificat comisonul de la x la y, pentru ca: ..."

E greu? Nu, tehnic e posibil, si demonstrati ca va pasa, evitand astfel cazuri de acest fel. )

Ghici ce? Solutia voastra a fost sa il eliminati din sistem? Munca lui nu conteaza?

Nu stiu care este politica voastra interna si cine decide in astfel de cazuri, dar parerea mea este ca ati gresit. Toti gresim, e omeneste. Sunt anumite greseli acceptabile, dar aici este razbunare si nu cred ca-si are rostul. Voi stiti cel mai bine ce va doriti.

off: lovelife ai gresit aici, te-ai aprins aiurea. Nu mai fa pe victima, nu e cazul, sunt destui pe forum.
    Ultima modificare făcută de Tom; 1st November 2013 la 16:31.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    108
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    108

Implicit

Well... Roxana putea sa rezolve dintr-un singur mesaj toata disputa, facandu-l pe lovelife sa-si ceara scuze si sa se simta si rusinat ca s-a aprins prea devreme, fara sa faca un calcul simplu.

A ales in schimb calea conflictului "pana la capat". Din care, dupa cum e bine cunoscut, nu poate iesi nimic bine. E drept, toti gresim, dar e la fel de adevarat ca toti platim pentru greselile noastre
    Trust, but verify.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    80
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    80

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Solutia?

Lovelife cere stergerea topicului si isi cere scuze fata de colegi, a gresit la calcule, se mai intampla.
    da, era simplu. Nu stiu daca era o rezolvare cand faci asa ( I see what u did here, no offence, suntem toti din online si ne pricepem ) dar era un start bun.
    Am uitat cu toti discutia de acum 1-2 ani, cand a modificat 2p termenii si a bagat asta ca nu ai voie sa vorbesti de rau... atunci am inteles cam toti sa comentam asa, mai pe ferite...

Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    47
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post

off: lovelife ai gresit aici, te-ai aprins aiurea. Nu mai fa pe victima, nu e cazul, sunt destui pe forum.
    Recunosc ca am gresit ca nu am calculat comision, nu m-am gandit ca trebuie sa calculez. Dar mesajul a fost cel care ma indusin eroare.
    Nu ma intereseaza sa fiu afiliatul evomag, nu am investit mult in evomag inca, asa ca asta e.
    Imi cer scuze pentru ce am gresit si imi asum greseala si consecintele.
    Au dreptate sa ma suspende

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    128
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    128

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Serban Cristian Vezi Post
    da, era simplu. Nu stiu daca era o rezolvare cand faci asa ( I see what u did here, no offence, suntem toti din online si ne pricepem ) dar era un start bun.
    Am uitat cu toti discutia de acum 1-2 ani, cand a modificat 2p termenii si a bagat asta ca nu ai voie sa vorbesti de rau... atunci am inteles cam toti sa comentam asa, mai pe ferite...
    Daca cerea stergerea topicului, atunci da, era o rezolvare. Lovelife are bunul simt si isi permite si un buchet de flori (eliminat sau nu, adresa este aici )

Azi il elimina pe lovelife, pt o greseala, maine pe x, pe y, pana intr-o zi, cand chiar evomag o sa greseasca, iar atunci ghici ce?

O sa aibe o armata de "eliminati" care atat asteapta
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    58
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    58

Implicit

Citat Postat în original de RoxanaN Vezi Post
    l Aceste prevederi nu acopera doar campania evoMAG, ci toata activitatea ta in reteaua 2Parale, sper ca intr-adevar, sa nu ai nimic de pierdut. Am reclamat
    Problema nu e ca l-au eliminat din campanie , dar vor sa -l scoata si din 2parale ... Cata satisfactie pe ei !! Sper sa nu se intample ...usor draga
    Ultima modificare făcută de avram; 1st November 2013 la 16:50.
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

Pagina 2 din 9 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. 2parale, afiliatii si marketingul afiliat
    De Krumel în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 5769
    Ultimul Post: 7th December 2018, 23:44
  2. Widget pentru afiliatii 2parale
    De kleampa în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 29th March 2013, 11:15
  3. 5% discount pe evomag
    De Pato Basil în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 22nd August 2011, 20:52
  4. 2parale, afiliatii si marketingul afiliat
    De Krumel în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 26
    Ultimul Post: 26th January 2011, 15:35
  5. Cum se incearca sa se faca bani
    De Popescu Marian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 83
    Ultimul Post: 22nd October 2010, 17:46

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •