Rezultate 1 la 10 din 88

Subiect: Neintelegere evomag.ro

Vizualizare arbore

IulianC este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th August 2013
    Locaţie
    Ialomita
    Vârstă
    44
    Posturi
    362
    Putere Rep
    0

1 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de RoxanaN Vezi Post
    lovelife, regret, dar nu este o forma de colaborare pe care ne o dorim. Conform TOS 2Parale, Drepturile si obligatiile Afliliatului, paragraful 17 prevede: "Sa nu aduca prejudicii de imagine si/sau sa lezeze interesele Advertiserilor si 2Parale prin orice actiuni intreprinse sau forme de comunicare folosite. " Aceste prevederi nu acopera doar campania evoMAG, ci toata activitatea ta in reteaua 2Parale, sper ca intr-adevar, sa nu ai nimic de pierdut. Am reclamat si catre 2Parale acuzatiile tale nefondate.
    Te am rugat mai devreme sa verifici si sa revii asupra acuzatiilor. Apreciez ca ai editat ultimul tau mesaj, din pacate a fost vizibil.
    Ne puteti spune va rog frumos cum a fost prejudiciata imaginea companiei Dumneavoastra?
    As fi inteles reactia Dumneavoastra daca membrul lovelife ar fi scris un articol pe blogul sau in care prezenta acesta situatie fiind in eroare si nu v-ar fi dat posiblitatea la replica ba mai mult ar fi refuzat sa stearga acel articol chiar daca Dumneavoastra ati fi fost de buna credinta si i-ati fi explicat situatia.
    Dar nu sa intamplat asa lovelife a scris aici pe forum dandu-va posiblitatea sa va aparati si sa clarificati situatia, astfel a reiesit destul de clar ca dansul a gresit si Dumneavoastra aveti dreptate.
    Deci unde e prejudiciul de imagine?
    Va spun eu ce ati dorit sa faceti aici, ati dorit sa va aratati " muschi" ca pe viitor orice ar mai mai veni sa se planga indiferent ca ar avea dreptate sau nu, sa ii fie teama ca isi pierde "beneficiile" .

Daca ati stii cat urasc atitudinea asta venind din partea unei mari firme " cu muschi" catre un simplu client sau colaborator.
    Tocmai de acea eu cand va prind ca gresiti ( pe voi marile firme) nu va iert merg pana in panzele albe doar ca sa va dau peste nas si sa va arat ca si noi clienti/colaboratori avem " muschi" nu doar voi.

PS: Nu il cunosc pesonal pe lovelife, nu am avut tangente cu el, eu sunt membru nou aici dar am tinut sa fac acest comentariu pe seama atitudini Dumneavoastra.
    Nu sunt afiliat ( nici nu vreau sa fiu ) asa ca nu ma puteti exclude de nici unde
    Ultima modificare făcută de IulianC; 1st November 2013 la 17:43.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. 2parale, afiliatii si marketingul afiliat
    De Krumel în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 5769
    Ultimul Post: 7th December 2018, 23:44
  2. Widget pentru afiliatii 2parale
    De kleampa în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 29th March 2013, 11:15
  3. 5% discount pe evomag
    De Pato Basil în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 22nd August 2011, 20:52
  4. 2parale, afiliatii si marketingul afiliat
    De Krumel în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 26
    Ultimul Post: 26th January 2011, 15:35
  5. Cum se incearca sa se faca bani
    De Popescu Marian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 83
    Ultimul Post: 22nd October 2010, 17:46

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •