Pagina 3 din 9 PrimulPrimul 12345 ... UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 88

Subiect: Neintelegere evomag.ro

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    80
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    80

Implicit

pai si? se intampla odata anu trecut cam de cand sunt suspendat in campania evomag

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    108
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    108

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Well... Roxana putea sa rezolve dintr-un singur mesaj toata disputa, facandu-l pe lovelife sa-si ceara scuze si sa se simta si rusinat ca s-a aprins prea devreme, fara sa faca un calcul simplu.
    Revin putin asupra celor spuse de mine, ca s-ar fi inteles ca lovelife isi plateste greselile.

Am vrut sa spun de fapt ca Roxana, prin atitudinea sa, strica numele evomag. Adica a gresit, dar nu fata de public ci fata de afacerea pentru care face servicii.

Pentru ca un topic cu 2 mesaje din care unul acuzator si unul care ii dovedea clar ca greseste, elegant si la obiect, se putea sterge fara probleme. Dar unul in care participa deja mai multe persoane e mai greu de sters.

Propun asadar sa facem un bine Roxanei (daca isi "regleaza" atitudinea) si sa editeze continutul primului post. Sa puna un printsreen in loc. Ma rog, e greu de spus cand isi schimba atitudinea din moment ce inteleg ca nu e prima neintelegere tratata ca un conflict.
    Ultima modificare făcută de Dan; 1st November 2013 la 16:54.
    Trust, but verify.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    47
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

5 out of 5 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de avram Vezi Post
    Problema nu e ca l-au elimanat din campania , dar vor sa -l scota si din 2parale ... Cata satisfactie pe ei !! Sper sa nu se intample
    Ei si? Daca ma scot din 2parale se sfarseste lumea?
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    44

Implicit

@RoxanaN, atitudinea asta nu va prinde bine. E ciudat cum actionezi in numele magazinului alegand metoda agresiva cand totul s-ar fi putut sfarsi diplomat.
    @lovelife, chiar daca deja te-au dat afara din campanie, ar fi bine sa ceri stergerea topicului. Aduci pe nedrept un prejudiciu imaginii magazinului. Oricum, din cate vad se descurca si singuri cu asta
    Ultima modificare făcută de RedHat; 1st November 2013 la 17:04.

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    50

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de RedHat Vezi Post
    @lovelife, chiar daca deja te-au dat afara din campanie, ar fi bine sa ceri stergerea topicului. Aduci pe nedrept un prejudiciu imaginii magazinului. Oricum, din cate vad se descurca si singuri cu asta
    Din ce vad eu evoMAG "pica in picioare" dupa acest atac "necugetat" al lui lovelife, iar acesta din urma este onest si le da dreptate, recunoscand ca s-a pripit in privinta problemei diminuarii comisionului. Dpdv al imaginii (exceptand partea cu cealalta colega a Roxanei) eu inclin sa cred ca topicul e in favoarea evoMAG.
    Ultima modificare făcută de Marius Cristian; 1st November 2013 la 17:24.

adstart este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    14th March 2013
    Vârstă
    37
    Posturi
    160
    Putere Rep
    28

Implicit

Romania e o tara superba (ps: mesajul NU este offtopic deloc)

ps2: Corect @Marius Cristian intr-o lume normala acest post ar fi in favoarea evoMag si intr-o tara civilizata evoMag ar putea si arata prin asta ca uite ce frumos se pot solutiona neintelegerile dintre afiliati si magazine.

Repet: Romania e o tara superba !!! pff ...

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    80
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    80

Implicit

dap, vine un afiliat, face pipi cu bolta pe tot ce inseamna evomag, magazinul ii explica ca nu are dreptate si il roaga sa si corecteze atitudinea, afiliatul insista ca evomag e de vina ca nu are mesajele pe inteles.

e clar ca evomag are atitudine gresita! guys... voi va uitati la alt film... am fost data afara din campanii pentru chestii mai simplute...
    trec peste faptul ca daca era brandul meu, la cum a fost tavalit, aveam alte reactii.

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    58
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    58

Implicit

Citat Postat în original de Serban Cristian Vezi Post
    trec peste faptul ca daca era brandul meu, la cum a fost tavalit, aveam alte reactii.
    si ce daca .

E prea mult sa ceri suspendarea din 2parale , ...si este corect ce spune Marius Cristian .
    Ultima modificare făcută de avram; 1st November 2013 la 17:45.
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    44

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Nu stiu la ce gen de filme te uiti tu, dar din punctul meu de vedere lamurirea problemei si niste scuze din partea lui lovelife le-ar fi facut mai multa cinste decat excluderea din campanie. Mi se pare aberant ca un advertiser sa se ia la harta public cu un afiliat iar discutiile sa prinda tenta personala si sa implice orgolii.

IulianC este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th August 2013
    Locaţie
    Ialomita
    Vârstă
    43
    Posturi
    362
    Putere Rep
    0

1 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de RoxanaN Vezi Post
    lovelife, regret, dar nu este o forma de colaborare pe care ne o dorim. Conform TOS 2Parale, Drepturile si obligatiile Afliliatului, paragraful 17 prevede: "Sa nu aduca prejudicii de imagine si/sau sa lezeze interesele Advertiserilor si 2Parale prin orice actiuni intreprinse sau forme de comunicare folosite. " Aceste prevederi nu acopera doar campania evoMAG, ci toata activitatea ta in reteaua 2Parale, sper ca intr-adevar, sa nu ai nimic de pierdut. Am reclamat si catre 2Parale acuzatiile tale nefondate.
    Te am rugat mai devreme sa verifici si sa revii asupra acuzatiilor. Apreciez ca ai editat ultimul tau mesaj, din pacate a fost vizibil.
    Ne puteti spune va rog frumos cum a fost prejudiciata imaginea companiei Dumneavoastra?
    As fi inteles reactia Dumneavoastra daca membrul lovelife ar fi scris un articol pe blogul sau in care prezenta acesta situatie fiind in eroare si nu v-ar fi dat posiblitatea la replica ba mai mult ar fi refuzat sa stearga acel articol chiar daca Dumneavoastra ati fi fost de buna credinta si i-ati fi explicat situatia.
    Dar nu sa intamplat asa lovelife a scris aici pe forum dandu-va posiblitatea sa va aparati si sa clarificati situatia, astfel a reiesit destul de clar ca dansul a gresit si Dumneavoastra aveti dreptate.
    Deci unde e prejudiciul de imagine?
    Va spun eu ce ati dorit sa faceti aici, ati dorit sa va aratati " muschi" ca pe viitor orice ar mai mai veni sa se planga indiferent ca ar avea dreptate sau nu, sa ii fie teama ca isi pierde "beneficiile" .

Daca ati stii cat urasc atitudinea asta venind din partea unei mari firme " cu muschi" catre un simplu client sau colaborator.
    Tocmai de acea eu cand va prind ca gresiti ( pe voi marile firme) nu va iert merg pana in panzele albe doar ca sa va dau peste nas si sa va arat ca si noi clienti/colaboratori avem " muschi" nu doar voi.

PS: Nu il cunosc pesonal pe lovelife, nu am avut tangente cu el, eu sunt membru nou aici dar am tinut sa fac acest comentariu pe seama atitudini Dumneavoastra.
    Nu sunt afiliat ( nici nu vreau sa fiu ) asa ca nu ma puteti exclude de nici unde
    Ultima modificare făcută de IulianC; 1st November 2013 la 17:43.

Pagina 3 din 9 PrimulPrimul 12345 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. 2parale, afiliatii si marketingul afiliat
    De Krumel în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 5769
    Ultimul Post: 7th December 2018, 23:44
  2. Widget pentru afiliatii 2parale
    De kleampa în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 29th March 2013, 11:15
  3. 5% discount pe evomag
    De Pato Basil în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 22nd August 2011, 20:52
  4. 2parale, afiliatii si marketingul afiliat
    De Krumel în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 26
    Ultimul Post: 26th January 2011, 15:35
  5. Cum se incearca sa se faca bani
    De Popescu Marian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 83
    Ultimul Post: 22nd October 2010, 17:46

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •