Sigur. Awarness pentru eMAG. Cand au 70% cota de piata si 2% rata de conversie.
Sau cand clientii se documenteaza de pe reviewurile de pe emag /specificatiile tehnice, aleg produse pe un shortlist si merg cu lista aia in magazinele Altex ca le e frica sa comande online, mai ales in orasele in care eMAG nu au showroom.
Ia faceti un split test, lasati link curat profitshare.emag.ro / bit.ly / 2parale si vedeti care are CTR mai mare. Procentele alea putine o sa va dea de gandit. Dar cine sunt eu sa va zic astea? De ce sa imi fac concurenta? Imi raman mai multe prajiturele
Faptul ca au un suport de toata jena se datoreaza volumului de lucru care ii revine unui singur om si cunostintelor acestuia. Si pana nu de mult nu exista nimeni dedicat pt. ProfitShare. Si culmea, a mers si pana acum, afiliatii au facut bani insa au fost din categoria celor care tac si fac.
Acum ca nu ne-au chemat la o cafea/bere sau ca nu i-am vazut niciodata la fata e partea a doua.
Oricum, o sa intre beta si o sa dea peste nas multora care se plangeau ca emag anuleaza comisioane, etc. Sau ca ei trimit vanzari magazinului, in conditiile in care 50% din comenzi sunt comenzi pentru alte produse decat linkul de pe care au ajuns..sau clienti care fac 7-8 comenzi care iti aduc in medie 50 lei comision pe fiecare comanda.
Evident, exista avantaje si dezavantaje in ProfitShare dar pana la a zice ca le faci awarness e cale extrem de lunga. Un super afiliat daca considera ca asta face cu linkurile sale are EL o problema de targetare a clickurilor.
E magazinul IT&C care converteste cel mai bine. Uite, saptamana trecuta m-am suparat pe ei dintr-un anume motiv (poate real, poate nu) si am mutat niste linkuri de pe eMAG spre Altex. Daca vindeam catre eMAG cel putin 1 produs pe zi din acea categorie, dupa o saptamana cu Altex am vandut de 7 ori mai putin.

Răspunde cu citat