@danielcb - apropo de FF - prin simplul fapt ca a ajuns fix ca IE, de cate ori ii dau drumul (din greseala) isi face update si ma chinui minute bune sa il inchid. Plus de asta, pentru utilizatori avansati Chrome are toate extensiile posibile, iar pentru cei "basic" recomand Opera pentru simplul fapt ca e mai exotic si nu functioneaza pe platformele clasice. Mi se pare mai putin vulnerabil.
Referitor la Axis - pentru mine nu e bun, dar pentru cineva care intra pe net sa caute lucruri si nu sa lucreze, mi se pare genial. Nu are legatura cu google instant. Cel mai tare "feature" mi se pare ala cu sagetile stanga/dreapta pentru a merge pe urmatorul/anteriorul rezultat al cautarii.
Rezultatele din Yahoo (Bing) nu iti plac pentru ca te-ai obisnuit cu cele din Google. Pentru cineva care s-a invatat sa caute cu yahoo, rezultatele Google sunt total pe dos.
Asa cum spunea cineva tot aici pe forum - incearca sa cauti ceva specializat, ceva ce ai cu adevarat nevoie, nu "haine online". Atunci o sa vezi daca ti se potriveste un motor de cautare sau altul.

Răspunde cu citat