Prin ce difera optimizarea Yahoo fata de Google.
Ce este diferit?
Ce puncte trebuie atinse?
etc etc
Prin ce difera optimizarea Yahoo fata de Google.
Ce este diferit?
Ce puncte trebuie atinse?
etc etc
Am facut un articol, ceva timp in urma, despre optimizarea pentru Yahoo! dupa niste referinte de pe net.
Momentan nu stiu sigur care sint modificarile, dar in principiu unele dintre ele cred ca au ramas.
Ramane de vazut.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Am vreo 7-8 cuvinte cheie importante la care sunt in top5 in yahoo (anunturi, anunturi gratuite, locuri de munca, imobiliare, revista presei, curs valutar). Nu ma prea ajuta cu nimic. Poate ma va ajuta in momentul in care Yahoo va lua proportiile lui Google si pentru utilizatorul roman.
Numai bine!
Atat yahoo cat si msn ca sa conteze pentru romania, au nevoie de o versiune localizata. Pana atunci asteptam...
Eu intrebam pentru un site care il am in engleza
De aceea eram interesat cat de sus il pot duce.
just_me momentan nu cred ca putem sti ce criterii mai are Yahoo!. Dar probabil ca vom afla.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Incep sa sap, am adaugat mai mult content intr-o pagina, sa vad daca va avea vreo miscare pozitiva in viitorul apropiat.
eu am incercat sa optimizez site-ul pentru google si se pare ca am ajuns la yahoo pentru vreo 20 de cuvinte si expresii care ma interesau pe locul I.
Cu toate acestea am observat ca circa 40% din persoanbele de pe ,otorul de cautare vin de pe yahoo. Se pare ca am scazut putin pe google...... de la locul 6 pe locul 11 :blink:
Nu forta, foloseste un ciocan mai mare.
Stiri IT, calculatoare, telefoane
Am lansat acum un site, si am la google 87 hits, si la yahoo deloc. Krumel, am cautat articolul tau, dar nu mai era. ca sa vad ce puncte trebuie atinse pt yahoo
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)