Cine stie SEO va trimite cereri de disavow links doar cu acele link-uri de proasta calitate, si acelea nu influenteaza PR, poate chiar il afecteaza, asa ca este foarte posibil ca eliminand link-urile proaste sa creasca pr
Cine stie SEO va trimite cereri de disavow links doar cu acele link-uri de proasta calitate, si acelea nu influenteaza PR, poate chiar il afecteaza, asa ca este foarte posibil ca eliminand link-urile proaste sa creasca pr
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Atata timp cat doar primele 4-5 pozitii conteaza iar site-ul tau este de negasit in SERPS cu siguranta ca vor fi multi care vor rade toate linkurile indiferent ca sunt sau nu de calitate slaba. Multi webmasteri [majoritatea] vad aceasta oportunitate ca un nou inceput. Inca o data este doar umila mea parere.
PS - @lovelife [am si eu un director de articole]
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
1. Sunt site-uri vechi cu continut foarte bun care au fost rase din cauza linkurilor. Sigur acum depinde de la caz la ca, nu putem generaliza.
2. Da, doar articole in engleza si numai de la cei care platesc [e un director cu plata].
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)