Google Replacing Page Titles in Search Results With On-Page Headings | SEO Book.com
Ce parere aveti ? Ati gasit pana acum ceva similar ?
Google Replacing Page Titles in Search Results With On-Page Headings | SEO Book.com
Ce parere aveti ? Ati gasit pana acum ceva similar ?
Ultima modificare făcută de Alex Dumitru; 1st November 2010 la 16:40.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Am citit și eu articolul azi dar până acum nu am văzut pe nicăieri chestia asta. Se știe că Google mai testează tot felul de chestii din când în când. I guess it's just that.
nici eu nu am vazut.
l.e. si vad ca multe pagini de acolo apar diferit.
Toate drumurile duc la Targoviste
Well, daca observati ceva la orizont, avem aici start-ul discutiei.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
cu titluri n-am observat, stiu ca pe post de descriere ia o parte relevanta din text, observ des asta... dar cu titlurile nu.
never ever...
totusi am observat ceva dubios care ar putea avea legatura cu subiectul: schimb titlul paginii si acesta apare cum era inainte pe o cautare si pe alta apare varianta noua ( dupa un timp apare titlul nou la toate cautarile! ). Deci temporar 2 titluri diferite pentru aceeasi pagina la 2 cautari diferite ( care returneaza aceeasi pagina ).
Am un blog de afiliere blog Comparix dar si site Comparix.
Am observat ca a schimbat titlul unor pagini,nu sunt convins daca a pus anchorul acolo.
uite ce se intampla la mine
la cautare studio3[dot]ro imi apare titlul vechi
weird1.png
la o cautare studio3[dot]ro web design insa apare title-ul care este scris in HTML
weird2.png
vreo sugestie?
anyone?!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)