Mda. Dureaza mult pana ti se raspunde la o reconsiderare?
Mda. Dureaza mult pana ti se raspunde la o reconsiderare?
1-2 saptamani de obicei. Mie cel putin cam asa mi-au raspuns.. Uneori au durat si vreo 3 sapt.. Depinde de cat de multe cereri au in acea perioada
Signatura lipsa
dar raspunsul lor iti apare in mesajele de la webmaster tools?
Pt reconsiderare da. Pt disavow links nu stiu
Signatura lipsa
tymbark merci pentru raspuns
Pt disavow nu pomenesc nimic cum ca ar intoarce vreun raspuns. mai spun si ca s-ar putea sa si ignore, daca considera ei ceva... poate ca mai mult urmaresc ei acuma sa vada cati se "autodenunta".
In webmaster Tools oricum se actualizeaza foarte greu backlinkurile. Eu am site-uri la care am scos sitewide-urile de cateva luni bune si sunt in continuare afisate in Webmaster Tools. Ba chiar mi s-a intamplat ca eu sa le scot de pe anumite site-uri si in saptamana viitoare sa imi apara inregistrate un numar mai mare de backlinkuri de pe domeniul respectiv.
Nu stiu cum se intampla cu disavow pentru ca nu am incercat inca.
La cererea de reconsiderare mi-au raspuns dupa vre-o 10 zile. Bine, raspunsul a fost ceva de genul "in continuare aveti link-uri nenaturale, si site-ul ramane penalizat manual" cu toate ca am scos link-urile de pe vre-o 4-5 root domains, cu cateva sute de pagini fiecare. Dupa asta am incercat cu disavow links sa imi scot link-urile de pe care nu mai aveam nici un control, blog-uri lasate in paragina, fara adrese de mail, sau admini care nu mai raspundeau. Din pacate, dupa 15 zile nici numarul de link-uri nu mi-a scazut in WMTools, nici nu am simtit vre-o cresetere in SERP...
Am gresit un pic exprimarea in mesajul anterior deoarece eu nu am facut o "cerere de reconsidereare" ci doar o "cerere" in legatura cu unele linkuri prin intermediul acelui tool numit Disavow links, din acest motiv am zis ca nu te anunta nimeni pe cand la cererea de reconsiderare primesti intotdeauna raspuns.
Deschide nana usile ca vin pruncii cu dobile........
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)