Oricum, cred ca putem sa ne rugam amandoi la marele G pana cand o sa vedem niste schimbari in bine ca rezultat al cererilor de Disavow![]()
Oricum, cred ca putem sa ne rugam amandoi la marele G pana cand o sa vedem niste schimbari in bine ca rezultat al cererilor de Disavow![]()
Eu nu am nici un link in Webmaster Tools. Pe 2 site-uri destul de vechii.
Inseamna ca nu te-ai ocupat de ele, n-ai adus link-uri niciodata si in lipsa unui continut de calitate nu ai primit nici link-uri naturale.
Pe unul dintre ele Bing imi arata 900 de linkuri google 0
Iar la celalat am destul de multe linkuri naturale de pe siteuri importante(FreelanceSwitch.com, AppData etc.) nu am Bing pus deocamdata.
Daca le cauti asa link:site.ro e posibil sa nu-ti arate nici un link, dar in WMTools ar trebui sa ti le arate daca zici ca ai gasit prin Bing 900 de link-uri catre site-ul tau.
My bad: Total links 29,972
aveam in WMT si site.com si www.site.com si pe unul din ele nu imi arata nimic
Asa parca mai merge![]()
L-am folosit si eu. Am un client neafectat de negative seo. S-au dat niste blasturi de linkuri intr-un subdomeniu. S-ar putea si ca din cauza asta sa nu fi afectat site-ul. Am scos 94 de domenii cu astfel de linkuri. Am detaliat mai mult: Cum Folosim Disavow Link Tool?.
Chiar daca acele linkuri erau catre subdomeniu, in WMT apareau ca root domains (erau din ru, pl, tw, cz). Sincer nu stiu ce o sa se intample, sunt foarte curios. Sunt convins ca nici Google nu lua acele linkuri in considerare dar am zis sa curat profilul mai bine. L-a mai folosit cineva?
SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.
Nu are legatura, nu are, dar linkurile erau vazute in GWT. Au fost la un moment dat vreo 2000+ de root domains. Au mai disparut din ele. Clientul a avut subdomeniu.domeniu.ro, apoi l-a mutat in domeniu.ro/subdomeniu si acum sunt aman2 in picioare, dar nu mai exista pagini in acel subdomeniu.
SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)