9th October 2012, 10:35
2 out of 2 members found this post helpful.

Postat în original de
lovelife
Chestia asta nu am stiut, care sunt acele statistici ce pot fi considerate ca aduc un plus de UX si implicit o optimizare mai buna
Vorbesc despre asta de ceva timp, da na probabil .com-ul e mai atractiv. Nu e un repros.
Statistici: ratinguri, like-uri, aprecieri la articole sau produse. Numarul de vizualizari e o statistica ce poate ajuta. Numarul de comentarii la un articol sau produs. Toate astea exprima apreciere, experienta, incredere. Optiunile de social media cresc increderea in site. 
Multe din lucrurile astea le avem uneori pe site, doar ca ele nu sint folosite cum trebuie. Google acum vrea structured data. Ca sa poti avea date structurate trebuie sa ai optiunile de mai sus.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
9th October 2012, 11:23
1 out of 1 members found this post helpful.
@krumel continutul este de ajutor, apreciat de vizitatori, de asta ma dat si exemplu de bouncerate 10% sa iti mai spun si un un time on site de 12 minute. Nu mai am continut pentru SERP, in general am articole complete si interesante. Suprinzator cele mai multe link-uri naturale vin din articolele cu valoare coborata, o stire haiosa sau o poza
Am articole preluate de trusturi de presa, care au uitat sa puna link (asta ca sa demonstrez ca sunt articole pe care unii considera ca sunt valoroase), dar am avut si articole preluate de Antena3.ro evz.ro dar au pus link nofollow
Mai preiau si unele site-uri de la mine si pun link pentru ca le-am conditionat sa puna link dofollow (inainte nu puneau sau erau nofollow), dar aici nu pot spune ca este link natural, pentru ca a aparut in urma interventiei mele, si nu le-am trecut in numaratoare.
TPU era dat ca exemplu de link fara valoare pentru SERP, aduce trafic dar nu este dofollow
Sincer nu stiu cum se face un link bait, poate ar trebui sa studiez si asta.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Postat în original de
crt
Ce te face sa crezi ca
SM nu are nici o influenta?
Am citit ceva articole pe .com in care unii au zis ca au facut teste si nu prea au fost rezultate
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
9th October 2012, 11:42
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
lovelife
Suprinzator cele mai multe link-uri naturale vin din articolele cu valoare coborata, o stire haiosa sau o poza
nisa celor care inteleg o stire haioasa sau o poza e mai mare decat nisa celor care inteleg o stire serioasa sau chiar fizica cuantica, deci e normal sa fie asa;
pe de alta parte aici mergi spre "razboiul" mult si ieftin sau putin si de calitate, insa echilibrul trebuie cautat pentru fiecare caz in parte (nu cred ca exista reteta universala);