Pagina 9 din 10 PrimulPrimul ... 78910 UltimulUltimul
Rezultate 81 la 90 din 99

Subiect: Google new - Webmaster guideline - Modificari MAJORE

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Chestia asta nu am stiut, care sunt acele statistici ce pot fi considerate ca aduc un plus de UX si implicit o optimizare mai buna
    Vorbesc despre asta de ceva timp, da na probabil .com-ul e mai atractiv. Nu e un repros.

Statistici: ratinguri, like-uri, aprecieri la articole sau produse. Numarul de vizualizari e o statistica ce poate ajuta. Numarul de comentarii la un articol sau produs. Toate astea exprima apreciere, experienta, incredere. Optiunile de social media cresc increderea in site.

Multe din lucrurile astea le avem uneori pe site, doar ca ele nu sint folosite cum trebuie. Google acum vrea structured data. Ca sa poti avea date structurate trebuie sa ai optiunile de mai sus.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Link-urile naturale sunt extrem de putine si greu de obtinut, eu am facut o mica analiza, poate nu foarte corecta, dar pentru 1 milion de afisari, 260.000 unici, bounce rate de 10% am obtinut undeva intre 5 si 10 link-uri naturale din care vreo 3 nofollow pe TPU
    Am primit in schimb mult like-uri (cred ca peste 1000) si vreo 5 de +1 (dar se pare ca in realitate SM nu are influenta)
    Dar un site de nisa cu 100 unici pe zi, cum poate sa obtina link-uri naturale?
    Tu de cate ori ai pus link-uri natural spre alte site-uri, dar pe site-uri ce apar abia in pagina 5 de cautari?

Nu trebuie sa faci neaparat o promovare prin banere la lansarea site-ului, google ii da un bust, il urca in cautari in primele saptamani pentru a vedea care este comportamentul userului fata de acesta si sa dea sansa aparitiei link-urilor naturale (parerea mea este ca in acest moment ar trebui sa construiesti cateva link-uri "naturale" pe diferite bloguri) si abia apoi il pozitioneaza acolo unde merita (si sand box reprezinta o parte din acest fenomen)
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

lovelife, ce spui tu acolo e ca ai facut ceva (SEO) ca sa ai altceva (SERPs). Dar nu spui ca acel continut ajuta pe cineva, ptr ca altfel link-urile ar fi venit. Oamenii pun link-uri catre site-uri credibile, articole relevante... Multi creaza continut ptr SERPs si m-ai putin ptr oameni. Nu ca ar fi gresit, dar nu poti invoca linking-ul natural la astfel de site-uri.

Invata cum se fac link bait-urile si atunci o sa obtii link-uri naturale. Uite un mic exemplu ptr .ro

Asta nu inseamna ca vei primi tone de link-uri naturale. Eu zic ca ceea ce unii dintre noi fac nu e indeajuns ptr link-uri naturale. Iar link-urile naturale nu se genereaza de pe TPU.

crt
    crt este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    9th March 2011
    Locaţie
    Targu Jiu
    Posturi
    466
    Putere Rep
    39

Implicit

se pare ca in realitate SM nu are influenta
    Dar un site de nisa cu 100 unici pe zi, cum poate sa obtina link-uri naturale?
    Tu de cate ori ai pus link-uri natural spre alte site-uri, dar pe site-uri ce apar abia in pagina 5 de cautari?
    Ce te face sa crezi ca SM nu are nici o influenta?

Am spus ca pana sa ajungi la niveul la care sa obtii link-uri in mod natural trebuie sa le obtii tu. Ma rog, nu am scris clar dar se intelegea.

se pare ca in realitate SM nu are influenta
    Nu trebuie sa faci neaparat o promovare prin banere la lansarea site-ului, google ii da un bust, il urca in cautari in primele saptamani pentru a vedea care este comportamentul userului fata de acesta si sa dea sansa aparitiei link-urilor naturale (parerea mea este ca in acest moment ar trebui sa construiesti cateva link-uri "naturale" pe diferite bloguri) si abia apoi il pozitioneaza acolo unde merita (si sand box reprezinta o parte din acest fenomen)
    Nu am zis la lansarea site-ului. Din punctul meu de vedere nu m-as ocupa decat de continut si optimizare on page in primele saptamani.

emm
    emm este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    58
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Posturi
    829
    Putere Rep
    58

Implicit

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    emm, RoManiac, gabriel.stancu majoritatea platformelor sint deja optimizate onpage. Multe din ele nu mai au problema asta de ani de zile. Ah, ca unii dintre noi fac chestii custom nu inseamna altceva decat ca ganditi ceva mai mult decat restul.

Si apropo, optimizarea onpage nu inseamna doar HTMl, cod si ce mai stim noi din SEO. Google generalizeaza optimizarea spre directia UX, a optimiza site-ul ptr o experienta cat mai buna pe site. Filtre, optiuni, statistici, ratinguri fac parte din optimizarea onpage ptr vizitatori.
    Krumel, ca sa fiu mai specific, nu ma refeream la platforma, ci la lucruri care tin de optimizarea sa zicem textuala in-page, gen title scris corect (cat de multi ignora complet acest lucru esential) , densitate keywords, lungime articol, prominenta, H1, bold (se face abuse de acestea), alt/title tag spamming (folosit din pacate, la greu), etc etc.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

@krumel continutul este de ajutor, apreciat de vizitatori, de asta ma dat si exemplu de bouncerate 10% sa iti mai spun si un un time on site de 12 minute. Nu mai am continut pentru SERP, in general am articole complete si interesante. Suprinzator cele mai multe link-uri naturale vin din articolele cu valoare coborata, o stire haiosa sau o poza

Am articole preluate de trusturi de presa, care au uitat sa puna link (asta ca sa demonstrez ca sunt articole pe care unii considera ca sunt valoroase), dar am avut si articole preluate de Antena3.ro evz.ro dar au pus link nofollow
    Mai preiau si unele site-uri de la mine si pun link pentru ca le-am conditionat sa puna link dofollow (inainte nu puneau sau erau nofollow), dar aici nu pot spune ca este link natural, pentru ca a aparut in urma interventiei mele, si nu le-am trecut in numaratoare.

TPU era dat ca exemplu de link fara valoare pentru SERP, aduce trafic dar nu este dofollow

Sincer nu stiu cum se face un link bait, poate ar trebui sa studiez si asta.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de crt Vezi Post
    Ce te face sa crezi ca SM nu are nici o influenta?
    Am citit ceva articole pe .com in care unii au zis ca au facut teste si nu prea au fost rezultate
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

emm, buna specificatia. Multi nu stiu cand se pune un bold, ce cuvinte cheie derivate poti avea in text si cu ce densitate, cum pui titlul (link bait) si altele. Dar nu poti cere asa ceva oamenilor care nu stiu SEO, de asta am zis ca basic platformele ofera destul de multa optimizare. Restul tine de cat de bine stii sa iti faci treaba.

lovelife, da e o problema cu media romaneasca ce nu obisnuieste sa dea link extern catre sursa. Sau daca dau, dau preferential. Dar acolo poti creste un brand prin citari sau referirile care se fac catre tine. E drept in Romania nu am vazut sa conteze foarte mult, nici macar local.

Suprinzator cele mai multe link-uri naturale vin din articolele cu valoare coborata, o stire haiosa sau o poza
    Tocmai, valoarea e data de vizitator, nu de tine sau Google.

Ciprian.Olaru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    573
    Putere Rep
    0

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Suprinzator cele mai multe link-uri naturale vin din articolele cu valoare coborata, o stire haiosa sau o poza
    nisa celor care inteleg o stire haioasa sau o poza e mai mare decat nisa celor care inteleg o stire serioasa sau chiar fizica cuantica, deci e normal sa fie asa;
    pe de alta parte aici mergi spre "razboiul" mult si ieftin sau putin si de calitate, insa echilibrul trebuie cautat pentru fiecare caz in parte (nu cred ca exista reteta universala);

Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Oftopic: Eu zic ca e vremea pentru o intalnire, sunt atat de multe de discutat, incat e necesara o intalnire, cu cei care au ceva de spus! Propun sa ne vedem intr-un weekend la munte si sa avem 2 zile de discutii importante.
    Pe pe 23 -24 la Sinaia la Superweek Sinaia 2012 (am inteles ca au mai scazut din preturi) sau hai sa facem frecvent hangout-uri pe Google.... Altfel eu nu prea pot participa.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    Pe pe 23 -24 la Sinaia la Superweek Sinaia 2012 (am inteles ca au mai scazut din preturi) sau hai sa facem frecvent hangout-uri pe Google.... Altfel eu nu prea pot participa.
    23-24 e marti si miercuri. Unii dintre noi mai si lucreaza, nu incaseaza din prezentari, nu dau nume (KIDU & Krumel,.... cei cu K = KDAN ), asa ca imposibil marti si miercuri.

Lasa ca ne stringam noi in bucuresti, si facem videochat cu restu.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Pagina 9 din 10 PrimulPrimul ... 78910 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 822
    Ultimul Post: 17th April 2013, 11:02
  2. Monitorizare Algoritmi si modificari majore in google.
    De indiscutabil34 în forumul Utile
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 14th August 2012, 10:01
  3. Modificari in cautarile Google?
    De Sandu Stefan în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 15th July 2011, 15:05
  4. Webmaster Tool - new look
    De Diana în forumul Google
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 12th June 2009, 08:10
  5. IBL-uri in Webmaster Tool