Nu am modificat siteul de loc, e un script special, nu e wordpress. Si da, am intrat si eu pe site in fiecare zi. Cred ca ma penalizat Google pentru ceva, dar multumesc pentru pareri.
Nu am modificat siteul de loc, e un script special, nu e wordpress. Si da, am intrat si eu pe site in fiecare zi. Cred ca ma penalizat Google pentru ceva, dar multumesc pentru pareri.
Nu si daca foloseste filtre pentru adresele de acasa, munca, scoala, etc...
dumars, un site ce a picat cam in acelasi mod (de pe 26 sept) am si eu. L-am dezintexat complet, am refacut structura categoriilor si a posturilor, am schimbat putin contentul si astazi l-am pus la loc. Sunt curios in ce directie o va lua si daca mai pot salva ceva...
Ai incercat sa folosesti SEOmonitor? Mi se pare destul de bun la statistici, si este "live" la vizitatori.
nu mai deschid un post, am si eu o problema foarte asemanatoare, numai ca la mine nu imi mai actualizeaza, imi zice ca imi arata datele pana pe 26 dar in tabele si tot sunt afisate decat pana pe 24, idei?
Detin un site de suflet despre Animale de companie poate vrei link-uri sau advertoriale pe el!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)