De 1 saptamana nu imi mai apare cat vizitatori au fost pe siteul meu. Am un site cu videoclipuri, si pe el se vede vizualizarile videoclipurilor care sunt in crestere; dar nu-mi arata nimic de 1 saptamana pe Webmaster Tools. Am fost cumva penalizat?
De 1 saptamana nu imi mai apare cat vizitatori au fost pe siteul meu. Am un site cu videoclipuri, si pe el se vede vizualizarile videoclipurilor care sunt in crestere; dar nu-mi arata nimic de 1 saptamana pe Webmaster Tools. Am fost cumva penalizat?
De ce nu folosesti Analytics? Webmaster Tools are un delay de cateva zile si sufera de destul de multe buguri.
se mai intampla sa nu se coreleze cu contul de la analytics ...nu-ti apare in dreptul domeniului verify this site? oricum poti lega contul de webmaster tools cu contul de la analytics, eu asa fac mere. Si da are delay de cel putin 2 zile, el afiseaza rapoarte pe ce s-a facut in urma, pozitia serp se schimba destul de des.
Am aceasi problema si la Analytics, uite aici:
Daca de la 11.09 nu ai facut modificari in pagini (incluzand alterarea codului respectiv) eu as considera-o ca pe o problema. Inainte sa iti raspund, am aruncat un ochi pe cateva statistici pe site-uri diferite si nu au fost modificari in genul celei din screenshot-ul tau. Cred ca miroase a ceva penalizare sau o crestere a concurentei.
I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire
despre ce site e vorba?
La datele oferite, pare penalizare.
Statisticile on server ce spun?
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Pai stai putin, dar in timpul asta n-ai intrat macar tu pe site? Nu se poate sa nu fi intrat macar o data tu pe site, din moment ce il verifici in GA si GWT... deci ar fi trebuit sa arate. Singura explicatie e ca ai pus codul pt GA si GWT verification in header.php manual, cum pun eu si apoi ai schimbat tema de wordpress. Ia intra pe site si uite-te in codul sursa si cauta ga.js Asta-i fisierul pt tracking pt GA
Signatura lipsa
caderi asa bruste nu prea sunt, verifica daca codul analytics se gaseste nealterat in pagina.
Si apoi GWT nu este destinat pentru a vedea statistici, datele de acolo sunt pur orientative, si in plus se actualizeaza greu la site-urile de sub 300 unici zi
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Nu sunt un expert dar sunt de acord cu lovelife, incearca sa refaci verificarea site-ului, asteapa o zi, doua si apoi vezi cum se comporta. Abia atunci poti fi sigur ca ai fost penalizat. Sper sa rezolvi si sa fie totul bine. Succes.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)