Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 16

Subiect: Continut text MULT sau PUTIN ?

Guess Who este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th January 2011
    Locaţie
    Romanian, Constanta
    Vârstă
    34
    Posturi
    526
    Putere Rep
    0

Implicit Continut text MULT sau PUTIN ?

Salut, ma tot intereseaza si caut cam peste tot, oare continutul text conteaza daca e mult sau putin?
    Un exemplu, descrierea unui film poate sa fie de n randuri, dar de ce sa fac o descriere de n randuri cand pot spune "Filmul a subtitrat este din categoria x cu premiera in date de y.In filmul a online se intampla... ( scriu 1-2 randuri cu o descriere cat mai la subiect ) si va avea premiera in daca de z.Vizualizeaza filmul a pentru ca... ( argumente )"

Asta rezumandu-se la un maxim de 100-150 cuvinte.Este ok ? Eu vreau sa fie cat mai ok, de aceea va cer parerea.
    Daca e mai mult continut e mai bine pentru google ?Pe mine ma intereseaza ca pagina filmului a sa apara la cautarile "a subtitrat, a online", pentru ca asta ofer vizitatorilor si dupa cum vedeti in continut am cuvintele acelea.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    47
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

Google incearca sa ofere rezultate cat mai satisfacatoare pentru cel ce cauta pe net, tu ce ai prefera sa gasesti cand cauti filmul doar 2 randuri sau o recenzie cat mai completa? google de asta tine cont de experienta utilizatorului, de cat de utila este pagina respectiva pentru el
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th January 2011
    Locaţie
    Romanian, Constanta
    Vârstă
    34
    Posturi
    526
    Putere Rep
    0

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Eu si multi alti gandesc altfel. De ce imi trebuie o recenzie completa ? Cand vreau sa stiu ca idee ce se intampla in film, sa stiu daca isi are rostul sa il vad sau nu.De ce mai ma uit la film daca citesc ditamai recenzia care imi spune tot.
    Dupa cum vezi si cinemagia, cinemarx si IMDB adopta chestia asta, putin dar la subiect.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    47
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Guess Who Vezi Post
    Eu si multi alti gandesc altfel. De ce imi trebuie o recenzie completa ? Cand vreau sa stiu ca idee ce se intampla in film, sa stiu daca isi are rostul sa il vad sau nu.De ce mai ma uit la film daca citesc ditamai recenzia care imi spune tot.
    Pai de ce cauti filmul pe net? doar sa il descarci sau sa il vezi? De ce faci site-ul? Astfel de site-uri nu sunt iubite de google
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

pushtius1 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    17th December 2010
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    222
    Putere Rep
    27

Implicit

Exceptand faptul ca se vorbeste despre nisa filme, eu o sa dau un raspuns la intrebarea: "continut mult sau putin?" din ce am observat google adora sa aiba texte lungi si cand zic lungi ma refer peste 300 cuvinte cum se practica la un articol, am mai observat ca la posturi de 1000 cuvinte nici nu clipeste si le indexeaza instant, in schimb daca sunt mai mici le indexeaza ceva mai greu, deci un raspuns final este: "Sa fie cat mai mult continut". Revenind la subiectul cu descrierea de filme, si cum unele persoane ziceau ca nu ii intereseaza recenzii lungi, o sa vin cu altceva, poti face o recenzie pentru vizitator si una pentru google. Asta insemnand ca to faci recenzia de 4 randuri sa se prinda omul despre ce este vorba, iar pentru google mai poti bate campii 10 randuri, asa cred ca este toata lumea multumita.
    Detin un site de suflet despre Animale de companie poate vrei link-uri sau advertoriale pe el!

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    81

Implicit

Prea mult text n-are cum sa strice. Ai doar grija sa pui informatiile importante la inceput, si apoi sa detaliezi. Cine n-are rabdare n-o sa citeasca pana la capat. In schimb, cine e foarte interesat de toate detaliile o sa gaseasca ce cauta. Toata lumea o sa fie fericita, inclusiv Google.
    Caut cu jingle.ro.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    50

Implicit

Mai mult text inseamna mai multe cuvinte si expresii, ceea ce poate insemna mai multe sanse de a ranka pe tot felul de expresii nu populare, dar izvorate din putul gandirii (adica din alea pe care nici mama omida nu le-ar putea anticipa). Eu asa pun problema.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Daniel Mocan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    6th September 2010
    Locaţie
    Turda (Cluj)
    Vârstă
    39
    Posturi
    282
    Putere Rep
    28

Implicit

Google vrea mult text. Dar trebuie sa te gandesti ca faci site-ul si pentru utilizatori.
    Daca vrei sa vada filmul online la tine pe site, trebuie sa ii faci un sumar atragator pentru vizitator. Daca scrii "kilometri" despre un film nu cred ca o sa aiba rabdare sa citeasca tot, plus ca cu cat scrii mai mult despre film, risti sa faci un rezumat care sa divulgi eveninente cheie din film.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th January 2011
    Locaţie
    Romanian, Constanta
    Vârstă
    34
    Posturi
    526
    Putere Rep
    0

Implicit

Cel mai bine e cum a spus Cristi Ursut "Mai mult text inseamna mai multe cuvinte si expresii, ceea ce poate insemna mai multe sanse de a ranka pe tot felul de expresii nu populare" da, asta m-ar putea ajuta. Eu la articole fac cam peste 200 de cuvinte deobicei, sper sa fie indeajuns.

Si ce a zis Puthre "Prea mult text n-are cum sa strice." pai si prea mult text sa scrii nu te plictiseste ?

matei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    6th October 2010
    Vârstă
    35
    Posturi
    888
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de Guess Who Vezi Post
    Cel mai bine e cum a spus Cristi Ursut "Mai mult text inseamna mai multe cuvinte si expresii, ceea ce poate insemna mai multe sanse de a ranka pe tot felul de expresii nu populare" da, asta m-ar putea ajuta. Eu la articole fac cam peste 200 de cuvinte deobicei, sper sa fie indeajuns.

Si ce a zis Puthre "Prea mult text n-are cum sa strice." pai si prea mult text sa scrii nu te plictiseste ?
    Nu cred ca le pasa motoarelor de cautare daca writerii se plictisesc sau nu. Din experienta proprie, cel mai bine rankeaza articolele de +500 de cuvinte, mai ales pe nisele unde e ceva concurenta. Asa cum a spus si Cristi Ursut, iti vin apoi niste vizitatori pe niste cautari la care nu te-ai gandi in veci.
    Ma ocup si cu testare manuala/automata.
    PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. putin ajutor
    De metrix1977 în forumul SEO
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 11th December 2011, 12:20
  2. Ratio of Code to Text in HTML - raportul dintre text si cod
    De lovelife în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 22
    Ultimul Post: 10th December 2010, 16:34
  3. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 27th November 2010, 17:23
  4. text link exchange pr cel putin 3
    De all4fun în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 18th October 2007, 20:26
  5. mai mult css
    De prieten-imaginar în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 23rd August 2007, 00:08

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •