Rezultate 1 la 9 din 9

Subiect: Cum fac sa elimin vechile link-uri?

imagini este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    29th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    676
    Putere Rep
    31

Implicit Cum fac sa elimin vechile link-uri?

Am urmatoarea problema. Am avut un site care a fost indexat de google. Intre timp, am refacut site-ul, avand in prezent o alta structura si implicit si alte pagini etc. Cum pot elimina vechile pagini indexate de google, pentru ca in prezent ele nu mai corespund cu noua structura a site-ului.
    Multumesc.

slobodan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    28th August 2006
    Vârstă
    45
    Posturi
    582
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de imagini Vezi Post
    Am urmatoarea problema. Am avut un site care a fost indexat de google. Intre timp, am refacut site-ul, avand in prezent o alta structura si implicit si alte pagini etc. Cum pot elimina vechile pagini indexate de google, pentru ca in prezent ele nu mai corespund cu noua structura a site-ului.
    Multumesc.
    Fa-i redirecturi 301. Daca le lasi asa le elimina google dar asta in timp si te vor afecta. Cel mai bine e sa le faci redirect 301.

Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    29th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    676
    Putere Rep
    31

Implicit

Poate nu m-am exprimat foarte clar si reiau. Din ce am citit, redirect 301 inlocuieste pagina-veche.html cu pagina-noua.html. Ori site-ul asta are cateva mii de pagini indexate si unele nu mai exista in prezent, altele exista dar sub alta denumire. Ma gandeam daca exista posibilitatea unei stergeri a vechilor pagini si o solicitare de reindexare a celor noi.

Florin.R este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    16th May 2008
    Locaţie
    Constanta
    Vârstă
    41
    Posturi
    158
    Putere Rep
    32

Implicit

Sigur ca exista aceasta posibilitate. Adauga site-ul in webmaster tools si da remove la vechile pagini de acolo. Pentru a putea fi sterse, acestea trebuie sa fie blocate din robots.txt

Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    29th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    676
    Putere Rep
    31

Implicit

Am verificat acum. Sunt peste 4400 de pagini indexate care nu mai corespund actualelor link-uri (am spus, s-a modificat structura si site/categorieveche/link1 a devenit site/categorienoua/link1 etc). Trebuie dat remove la fiecare pagina in parte?

MaXz este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    16th April 2011
    Posturi
    877
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de activinfo Vezi Post
    Sigur ca exista aceasta posibilitate. Adauga site-ul in webmaster tools si da remove la vechile pagini de acolo. Pentru a putea fi sterse, acestea trebuie sa fie blocate din robots.txt
    Hmm nu stiu cate roate poate avea aceasta solutie, nu cred ca indexarea a celor 4400 de pagini preconizate de userul de pe acest topic pot disparea cu atata usurinta.

B. Alex este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    6th July 2011
    Locaţie
    Iasi, Romania
    Vârstă
    32
    Posturi
    173
    Putere Rep
    25

Implicit

O solutie ar fi asta, iar aici este explicat video cum trebuie facut . Ar trebui sa selectezi in masa toate cele 4400 de pagini sau macar related apoi o sa fie usor.
    Nu am dat gres. Doar am aflat 10,000 de moduri care nu functioneaza. (T. Edison)

slobodan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    28th August 2006
    Vârstă
    45
    Posturi
    582
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de imagini Vezi Post
    Poate nu m-am exprimat foarte clar si reiau. Din ce am citit, redirect 301 inlocuieste pagina-veche.html cu pagina-noua.html. Ori site-ul asta are cateva mii de pagini indexate si unele nu mai exista in prezent, altele exista dar sub alta denumire. Ma gandeam daca exista posibilitatea unei stergeri a vechilor pagini si o solicitare de reindexare a celor noi.
    Pai am inteles, faci redirect de la paginile care nu mai exista spre ce ai tu acum, echivalentul lor, unde e cazul, iar unde nu mai e niciun echivalent, spre alte sectiune ale site-ului. Pentru ce sa le stergi? In timp Google si le va sterge singur "din memorie".

adrianciocalau este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    5th December 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    46
    Posturi
    103
    Putere Rep
    26

Implicit

Incearca pe cat posibil sa faci redirect 301 la tot ce s-a transformat, mutat, redesenat, etc. Daca informatia veche exista chiar si sunt alta forma in noul format de URL, gandeste o regula care sa-ti directioneze cu 301 catre noua locatie. E pacat de toate paginile deja indexate si posibil cu PR bun.

Pentru toate celelalte foloseste 404 si scapa de ele! Dupa update-ul Panda de la Google te vor trage in jos. Calitatea ”overall” a site-ului influenteaza fiecare pagina in parte asa ca paginile lipsa, informatiile incomplete, paginile goale, toate vor contribui la degradarea calitatii site-ului.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Vechile probleme RDS ... :(
    De Adrian Poputoaia în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 24th July 2010, 15:53

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •