26th December 2011, 22:48
1 out of 1 members found this post helpful.
Nu inteleg unde e buba
E a doua oara cand trimit la Google Webmastertools o cerere de reconsiderare a site-ului pentru ca de cateva luni tot imi scade traficul si scad in serps, uneori am neplacuta surprinza sa dau peste articole copiate de la mine ce rankeaza mai bine decat originalul. In fine, nu o mai lungesc, am trimis cerere de reconsiderare si de fiecare data am primit acelasi raspuns in 2 peri in care imi spune ca o pagina sau mai multe nu indeplinesc conditiile de calitate dar fara sa imi indice exact problema.
Iata mesajul integral:
"Dear site owner or webmaster of Idei de afaceri - Catalog Afaceri profitabile online,
We received a request from a site owner to reconsider Idei de afaceri - Catalog Afaceri profitabile online for compliance with Google's Webmaster Guidelines.
We've reviewed your site and we believe that some or all of your pages still violate our quality guidelines.
In order to preserve the quality of our search engine, pages from Idei de afaceri - Catalog Afaceri profitabile online may not appear or may not rank as highly in Google's search results, or may otherwise be considered to be less trustworthy than sites which follow the quality guidelines.
If you wish to be reconsidered again, please correct or remove all pages that are outside our quality guidelines. When such changes have been made, please visit https://www.google.com/webmasters/to...deration?hl=en and resubmit your site for reconsideration.
If you have additional questions about how to resolve this issue, please see our Webmaster Help Forum for support.
Sincerely,
Google Search Quality Team"
Cum pot afla unde e hiba? Exista vreun tool ceva? Nu imi dau seama de nicio culoare, am continut, am backlinkuri, nu stiu ce nu e bine.
Precizez ca problemele au aparut din vara, pe atunci aveam un director, dupa aia l-am modificat in forma actuala, am facut redirecturi, am pierdut si multe backlinkuri cu ocazia asta dar totusi vad ca am o tinichea legata de coada si nu imi dau seama care e.
E careva dintre voi dispus sa isi faca un pustiu de bine, sa arunce o privire peste site si sa imi faca vreo sugestie?