Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 11

Subiect: Nu inteleg unde e buba

slobodan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    28th August 2006
    Vârstă
    45
    Posturi
    582
    Putere Rep
    36

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit Nu inteleg unde e buba

E a doua oara cand trimit la Google Webmastertools o cerere de reconsiderare a site-ului pentru ca de cateva luni tot imi scade traficul si scad in serps, uneori am neplacuta surprinza sa dau peste articole copiate de la mine ce rankeaza mai bine decat originalul. In fine, nu o mai lungesc, am trimis cerere de reconsiderare si de fiecare data am primit acelasi raspuns in 2 peri in care imi spune ca o pagina sau mai multe nu indeplinesc conditiile de calitate dar fara sa imi indice exact problema.

Iata mesajul integral:

"Dear site owner or webmaster of Idei de afaceri - Catalog Afaceri profitabile online,
    We received a request from a site owner to reconsider Idei de afaceri - Catalog Afaceri profitabile online for compliance with Google's Webmaster Guidelines.
    We've reviewed your site and we believe that some or all of your pages still violate our quality guidelines.
    In order to preserve the quality of our search engine, pages from Idei de afaceri - Catalog Afaceri profitabile online may not appear or may not rank as highly in Google's search results, or may otherwise be considered to be less trustworthy than sites which follow the quality guidelines.
    If you wish to be reconsidered again, please correct or remove all pages that are outside our quality guidelines. When such changes have been made, please visit https://www.google.com/webmasters/to...deration?hl=en and resubmit your site for reconsideration.
    If you have additional questions about how to resolve this issue, please see our Webmaster Help Forum for support.
    Sincerely,
    Google Search Quality Team"

Cum pot afla unde e hiba? Exista vreun tool ceva? Nu imi dau seama de nicio culoare, am continut, am backlinkuri, nu stiu ce nu e bine.
    Precizez ca problemele au aparut din vara, pe atunci aveam un director, dupa aia l-am modificat in forma actuala, am facut redirecturi, am pierdut si multe backlinkuri cu ocazia asta dar totusi vad ca am o tinichea legata de coada si nu imi dau seama care e.

E careva dintre voi dispus sa isi faca un pustiu de bine, sa arunce o privire peste site si sa imi faca vreo sugestie?

adrianciocalau este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    5th December 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    46
    Posturi
    103
    Putere Rep
    26

Implicit

La Diagnostics / HTML Suggestions sau Crawl Errors n-ai gasit nimic ce te-ar putea ajuta sa-ti dai seama unde gresesti?

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    28th August 2006
    Vârstă
    45
    Posturi
    582
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de adrianciocalau Vezi Post
    La Diagnostics / HTML Suggestions sau Crawl Errors n-ai gasit nimic ce te-ar putea ajuta sa-ti dai seama unde gresesti?
    La crawl errors am peste 20 000 de pagini cu not found. Sunt pagini mobile de pe vechiul site formate (nu stiu cum) din cautari in casuta de serch cea veche. Nu am cum sa le fac redirect pt ca sunt mobile, nu sunt pagini statice si nici nu stiu cum sa scap de ele decat sperand sa le scoata google singur. Sunt de genul asta:

http://ponturifierbinti.com/search.p...type=1&page=16

La HTML sugestions nu sunt probleme grave, catvea taguri duplicate, chestii inerente la orice site care are pagini de tipul "1, 2, 3" la categorii. Am avut si inainte cand aveam director si nu au fost probleme. Crezi ca asta inseamna "violate our quality guidelines"?

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Nimeni nimic?

Cum nu pot sa le fac redirect la paginilea alea cu "search", as putea sa le pun disallow in robot.txt? Daca da, cum sa fac codul exact astfel incat sa elimine toate paginile de forma asta?

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    47
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

faci redirect la tot ce este 404 catre homepage
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    28th August 2006
    Vârstă
    45
    Posturi
    582
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    faci redirect la tot ce este 404 catre homepage
    Nu merge fiind pagini dinamice cu "php?" si alt carnat de cod. Le-am pus disallow in robot.txt sa vad daca ma ajuta la ceva.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    47
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

Sunt scripturi care fac asta, tot ce este 404 redirectat automat, adica tot ceea ce nu gaseste ca fiind live
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    91
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.419
    Putere Rep
    91

Implicit

Eu iti recomand sa le dai 404 si remove manual din wt. Ai in spate posibilitatea setarii unui parametru pe care vrei sa il ignore crawlerul:

Official Google Webmaster Central Blog: Improved handling of URLs with parameters
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    28th August 2006
    Vârstă
    45
    Posturi
    582
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de Nichita Vezi Post
    Eu iti recomand sa le dai 404 si remove manual din wt. Ai in spate posibilitatea setarii unui parametru pe care vrei sa il ignore crawlerul:

Official Google Webmaster Central Blog: Improved handling of URLs with parameters
    Interesanta varinata ta (mai putin partea cu "sa le dai 404", au deja 404 asa apar ca erori) cu scoaterea manuala insa pare ca da rezultate faptul ca le-am blocat in robot.txt, azi imi apar mai putine decat ieri. Cred ca in timp dispar toate pe masura ce trec 4 sapatamani de la ultima accesare a lor de catre google. Sper sa am dreptate. Mersi pentru sfaturi!

adrianciocalau este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    5th December 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    46
    Posturi
    103
    Putere Rep
    26

Implicit

Cu toate astea, daca stau sa ma gandesc mai bine nu cred ca pagini lipsa, indiferent de numarul lor ar putea cauza ceva gen "violate our quality guidelines". Cred ca trebuie sa fie ceva legat de continutul paginilor. Ceva continut "imprumutat" pe care proprietarul de drept sa fi facut sesizare? E ceva keyword stuffing cu "idei de afaceri" dar nu vad sa se fi intrecut chiar asa limita, densitatea e de 3,5...

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    91
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.419
    Putere Rep
    91

Implicit

Citat Postat în original de adrianciocalau Vezi Post
    Cu toate astea, daca stau sa ma gandesc mai bine nu cred ca pagini lipsa, indiferent de numarul lor ar putea cauza ceva gen "violate our quality guidelines". Cred ca trebuie sa fie ceva legat de continutul paginilor. Ceva continut "imprumutat" pe care proprietarul de drept sa fi facut sesizare? E ceva keyword stuffing cu "idei de afaceri" dar nu vad sa se fi intrecut chiar asa limita, densitatea e de 3,5...
    Paginile search pe care el le salva aveau doar text duplicat. Practic site-ul genera content agregat din contentul pe care il avea deja. Google nu e de acord cu practica asta.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. EcoAssist.org are buba
    De MarianG în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 27th April 2011, 23:15
  2. nu inteleg eu bine?
    De Krm în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 30th September 2010, 17:06
  3. Nu mai inteleg nimic
    De CornelB în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 7