Citat Postat în original de Nichita Vezi Post
Paginile search pe care el le salva aveau doar text duplicat. Practic site-ul genera content agregat din contentul pe care il avea deja. Google nu e de acord cu practica asta.
Deci paginile alea au aparut din cauza vechiului script care forma tagurile articolelor prin astfel de pagini. Tagul sa zicem "cuvant x" ducea la rezultatele cautarii in search dupa "cuvant x". Insa din toamna am schimbat scriptul dar uite ca astea tot mi le arata in WTools cu eroarea 404 de rigoare.

Deci asta e motivul sau cel putin unul din motive pentru care zice Google ca nu indeplinesc conditiile alea de calitate?

Continut duplicat nu prea am, exceptie fac unele articole pe care le primesc de la vizitatori, de obicei caut sa nu fie duplicate, le dau cautare pe Google dar se mai strecoara, insa nu cred ca asta e problema, daca sunt, sunt putine, mare majoritate sunt scrise de mine si sunt originale. Oricum am vazut articole furate de altii de la mine de pe site si care stateau mai bine in serps decat originalul...