inca 2 vouchere: 1x1000 lei (pret 900) si 1x1500 (pret 1370).
inca 2 vouchere: 1x1000 lei (pret 900) si 1x1500 (pret 1370).
Imi plac recenziile profesionale ale produselor IT.
Revin cu cateva lamuriri deoarece foarte multe persoane nu stiu cum pot fi folosite aceste vouchere. Un voucher profitshare are minim 367,5 lei. Valabilitatea este de 6 luni. Cu un asemenea cupon se poate cumpara absolut orice produs, din orice categorie. Daca valoarea produsului depaseste valoarea voucherului diferenta poate fi achitata cu cash. NU POT FI CUMULATE DOUA VOUCHERE PENTRU CUMPARAREA UNUI SINGUR PRODUS, dar cu un voucher pot fi cumparate mai multe produse.
In legatura cu tranzactionarea unui asemenea voucher. Majoritatea persoanelor vor sa primeasca mai intai voucherul dupa care spun ca vor trimite banii. EU NU PROCEDEZ ASA. Cine vrea sa cumpere voucher de la mine imi va trimite, initial, banii intr-un cont bancar. Dupa ce va face dovada tranzactiei cu un print screen etc ii voi trimite voucherul. Nu am cum sa insel pe nimeni in acest fel.Acel cont are un titular si in cazul unei eventuale tepe politia poate fi contactata foarte usor.
Sper ca am fost destul de explicit. Mai am doua vouchere, aceleasi ca si mai devreme.
Dacă pe viitor aș avea nevoie de un voucher de 2400RON cu cât l-ai vinde ? Vreau să-mi cumpăr un desktop și mă gândesc că pot obține o "reducere" în acest mod (deși în comparație cu PcGarage la eMag aceași configurație e mai scumpă cu ~200RON).
Scriu pe BogdanAnghelina.ro.
Mai am un voucher de 1500 lei. Pretul este de 1250 lei.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Sold.
Salutare,
Am de vanzare un voucher emag in valoare de 2285 lei. Reducerea este de 8%. Mentionez ca voucherul nu este generat inca si e posibil ca valoarea acestuia sa mai cresca putin. Pot sa il impart si in doua, dar numai daca gasesc doi cumparatori, in acelasi timp.
Poti sa faci voucherul de valoarea pe care o doreste clientul, nu doar in doua, emag permite, eu solicit voucher in functie de valoarea pe care doresc sa o achizitionez
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Stiu asta...Sunt de doi ani in sistem. Doar ca am nevoie de aprox. 2000 lei si nu vreau sa il impart in mai mult de doua.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
LE: Reducerea la voucherul de mai sus a crescut la 10%.
Nu reduce optiunile vezi si aici http://forum.seopedia.ro/vouchere-cu...g-630-ron.html
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
@lovelife: Ti-am raspuns la celalalt topic.
LE: Valoarea voucherului a scazut la aprox. 1600 lei. Il dau si pe bucati, dar nu mai mici de 560 lei.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)