Numele de domeniu este trecut pe numele celui care accepta termenii si conditiile tale ?
Numele de domeniu este trecut pe numele celui care accepta termenii si conditiile tale ?
Nu am idee de ce nu pot posta in acest subiect, cate odata, asa ca voi trimite PM, la fiecare in parte care aveti cate o nelamurire.
Cand incerc sa scriu ceva mai amplu imi pare o eroare.(An error has occurred PeGratis! You must be a registered member for at least 30 days in order to post links. You are a registered member since 0 days.)
Buna ziua, am observat ca s-a dezbatut un pic acest subiect, asa ca voi raspunde la fiecare postare in parte, dupa cum urmeaza:
matei, Domeniul ramane in contul meu, de la godaddy.com, insa daca site-ul se va dezolvata, ai posibilitatea de a trimite o cerere pentru ca domeniul tau sa fie transferat in contul tau pesonal.
abh, Nu am idee de la cine ai primit acel mas, insa sunt sigur ca nu are legatura cu mine! Cat despre conditia mea mi se pare firesc sa interzic link-urile externe, totusi trebuie ca si eu sa am ceva de castigat de pe urma acestor cheltuieli.
SolmYr, Multumesc de sfat, insa nu cred ca ai fost prea atent, eu oferii DOMENII .info, nu SUBDOMENII. Cat despre link-uri, pot spune ca utilizatori au voie sa pune filmuelete youtube, trilulilu, etc. de asemenea ce reclame de genul: adsenes, neogen pot fi puse.
Prometeu, Interzicerea link-urilor externe nu se refera la link-uri de genul youtube, trilulilu, etc. si la vanzare de link-uri, sau la postarea link-urilor personale.
Ericpolec, Domeniul este trecut in contul tau, decat dupa ce va cunoaste o dezvoltare, pana atunci va ramane in contul meu de la godaddy.com
Astept in continuare nelamuriri pentru a va explica!
Cu respect!
PS: Incercam sa postez SHIFT+2 , de aceea nu mergea!Multumesc Alex.
<lipsa text>
Ultima modificare făcută de Vipe; 22nd March 2011 la 03:19.
Vipe: Da, domeniul este cumparat pe numele celui care accepte termenii si conditiile, insa dupa cum i-am spus si lui Matei si lui Prometeu, domeniul ca fi transferat in contul utilizatorului abea dupa ce se dezvolta.
Exista EPP Code? Si daca exista unde e trimis atunci cand este solicitat? Sau il ai mereu disponibil in contul GoDaddy?
Aurel Dragut, da exista codul EPP, si este trimis de catre mine, personal, la solicitarea utilizatorului, doar daca domeniul se dezvolta.
Ultima modificare făcută de Micu; 11th December 2010 la 13:39.
Si ce imi garanteaza mie ca voi avea site-ul si domeniul dupa ce se va dezvolta ?
Ne facand acest lucru, ar insemna sa stric imaginea siteului, asta inseamna sa nu mai am utilizator, acest lucru rezultand neatingerea scopului meu.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)