11th December 2010, 02:25
0 out of 2 members found this post helpful.
Atat timp cat nu se cere bani pe domenii sau pe gazduire se considera serviciu gratis.
Nu inteleg, de ce tu nu poti aprecia gestul facut de mine, daca te crezi asa important si nu iti convine, si vrei ceva mai diferit,mai bun, oferta tu sute, mii de domenii, fara nicio conditie. Ma rog, acesta este prolema ta.
Vreau sa vog pe toti, sa nu se mai faca offtopic.
Multumesc!
11th December 2010, 02:28
2 out of 2 members found this post helpful.
PeGratis, nimeni nu se crede mai important decat nimeni.
Ideea e ca multi am intrat pe topicul tau, crezand ca publici un cupon sau o promotie, prin care putem inregistra domenii .INFO gratis. Titlul chiar induce in eroare. Multumesc, Ciprian, l-am modificat.
11th December 2010, 07:24
1 out of 1 members found this post helpful.
hmmm...
Aici esti intr-o comunitate cu multe proiecte dezvoltate, unele si de 50.000E/luna , crezi ca ne mai intoarcem la mentalitatea subdomeniu ca-i gratis?
Prefer sa dau un ban in plus, dar sa nu-mi impuna hostul/registrarul conditii "nesatisfacatoare" dpdv financiar.
Daca nu am voie sa vand/schimb linkuri, presupun ca in curand nu o sa am voie sa pun adsense sau sa vand produse prin intermediul site-ului !
GROW-UP MAN !
Pentru oferta asta cauta niste copii de 14-15 ani, care se vor bucura de ea, pentru ca alocatia e mica si nu-si permit ceva premium !
O zi buna si nu o lua ca pe un atac , sunt doar niste sfaturi !
Imi place sa
Joc Zuma
Internet Explorer browser compatibility ... NONE FOREVER