De curand la o verificare cu Open Site Explorer am observat 5 linkuri cu SPAM SCORE mai mare, practic le pot bloca cu acest cod? Mersi!
De curand la o verificare cu Open Site Explorer am observat 5 linkuri cu SPAM SCORE mai mare, practic le pot bloca cu acest cod? Mersi!
Sunt si eu curios daca mai este de actualitate tehnica
interesanta chestiebravo
Stie cineva solutia? Ar fi posibil sa ne trimita PM cu solutia ? sau sa o posteze ?
"Solutia" este in prima pagina postata de lovelife. Ea va fi ignorata de catre Google, accesarile googleBot sunt fara referer.
"Dar se pare ca nu pricepi ce vreau sa zic, nu cere datele respective pentru ca nu ii trebuie, google urmareste link-urile sa vada unde duc. Daca citesti putin vei vedea ca pentru google conteaza foarte multe cum vin si de unde link-urile, eu am testat tu vorbesti teorii fara macar sa te documentezi"
Ai dreptate aici si ca sa dau niste exemple, un link catre www.alabala.com are aceasi valoare ca si cand ar fi short url short.com/2ad24f sau embeded link prin iframe, dar ancora sa fie linkul real al sitului.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)