sincer nu ma pricep la programare dar totusi google "citeste" .htacces. nu stiu cum dar nu ma intereseaza
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Am dat drumul la un test nou acum, am un site ce a fost penalizat de pinguin, presupun ca datorita unor link-uri dubioase,
primesc fara sa fi solicitat catre acest site link site-wide de pe un site cu download filme, am contactat webmasterul sa il stearga dar nu raspunde
Am pus in .htaccess codul de mai sus sa vad ce se intampla
Am facut si eu acelasi lucru cu un site care mi-a fost penalizat dinainte de pinguin si am facut in acelasi timp si cerere de considerare. Va tin la curent.
Cu Domnul inainte !
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
eu nu am facut nici o cerere de reconsiderare, asteptam sa vedem cand mai ruleaza pinguinul
Serban are dreptate, spiderele nu pun referer. Daca efectul este cel constatat, inseamna ca exista deja un factor de ranking al profilului utilizatorilor care-ti viziteaza siteul si asta e cea mai plauzibila varianta. Adica google tine tracking-ul fiecarui user pentru a sti pe unde a umblat si ce fel de reclame sa-i arate. In functie de url-urile vizitate probabil ca face un profil al fiecarui user. Acum probabil ca leaga profilul vizitatorilor care ajung pe un site de clasificare/rankingul acelui site, ceea ce va duce SEO la un nou level. Adica vom angaja user, carora le vom da o schema de link-uri pe care sa le acceseze intr-o secventa anume ca sa potrivim profilul vizitatorilor pe un keyword care ne intereseaza. Prin blocarea anumitor refereri, practic blochezi ca anumite profile de utilizatori sa mai ajunga la tine, si astfel nu-ti mai dauneaza ratingului.
Eu am pus de ceva vreme codul acesta pe site pentru a bloca un link de care nu am cum sa scap altfel (inca de cand au fost schimbarile cu pinguinul). Intr-o saptamana si alte cateva zile de atunci, nu s-a modificat deloc numarul total de backlink-uri venit de pe acel domeniu(in GWT).
D R G
Iti multumesc pentru postare chiar cautam asa ceva !
Din fericire dupa ce am amenintat cu justitia cel care avea link-ul nociv spre spre site-ul meu a sters link-ul, si nu mai am un site de care sa fiu sigur ca a fost afectat doar de anumite link-uri pentru a putea face un test obiectiv
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)