Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Multe. Ideea e ca fiecare site va primi linkuri din cate un singur blog pe aceeasi retea. Nu avem impresia ca ma apuc sa fac 10 bloguri pe blogger pentru acelasi site, ci 1 singur pentru fiecare. Siteurile sunt nise diferite toate, deci nu se pune problema de foot print-uri sau altceva, singura nelamurire a mea era sa nu cumva sa imi baneze conturile fiind facute de pe acelasi ip toate.
Am reusit sa fac o parte dintre ele folosind mai multe nr de telefon plus serviciul amintit de colegul de mai sus.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
@edy12006
Salut, am inteles ca e vorba de site-uri "impingatoare", dar m-am exprimat gresit. Vroiam sa spun ca cel mai bine pentru site-ul principal (pe care vrei sa-l "impingi") ar fi sa ai domeniile tale pe care sa construiesti aceste site-uri "impingatoare", daca sunt expirate si sa primesca unele link-uri este si mai bine. In acest mod nu trebuie sa respectii regulile nimanui si nu risti sa pierzi bani/timp.
Eu pentru site-uri "impingatoare" folosesc doar domenii expirate si am gasit unele foarte interesante care primesc link-uri de pe site-uri cu autoritate. Ca sa iti dau un exemplu, din septembrie am inceput sa constriesc cateva site-uri "impingatoare" (6 pana acum) pentru un site de-al meu in sectorul sanatate/ frumusete/ alimentatie sanatoasa/ sfaturi pentru o viata sanatoasa/ etc. Pentru fiecare site am avut o cheltuiala initiala de aproximativ 220€ (domeniu/hosting + 20 articole), apoi public pe fiecare site cate un articol pe saptamana. Chiar daca sunt site-uri satelit, public doar articole de calitate, peste 1000 cuvinte fiecare. Investitia mi-am regasit-o in castigul site-ului principal (vezi screenshot adsense mai jos). Nu cred/stiu ca daca as fi facut bloguri free as fi avut aceeasi rezultate. Eu in general prefer calitatea, nu cantitatea.
screen-adsense.png
Ultima modificare făcută de lecktronix; 28th March 2016 la 11:59. Motiv: eroare ortografica
Intradevar, merge cu PBN (momentan), am testat si eu putin si am si citit multe pareri si multe studii de caz din .com, insa ce fac eu acum e ceva diferit. Am renuntat la ideea de a dezvolta siteuri autoritare, si am dezvoltat 100 de siteuri mici de tot, cu 2-5 pagini, pe kw cu ~2-3 k cautari.
Pentru acestea am nevoie de 3-4 linkuri din web 2.0, o investitie in sateliti pe domeniu propriu pentru fiecare site din cele 100 nu ar fi o investitie prea buna, si nici nu ar avea nevoie de atata, tocmai de asta am ales momentan sa folosesc acest tip de linkuri.
Am reusit sa fac pentru o mare parte dintre ele conturi de pe la prieteni. Am folosit si serviciul de la tine, pentru validarea nr de telefon, insa am reusit sa il instalez doar o data pe fiecare telefon. La incercarea de a face alt cont, mi s-a spus ca exista deja un telefon salvat pe acel telefon.
Mersi!
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)