Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 13

Subiect: Ceea mai buna alternativa google adsense

MarianC este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    11th August 2015
    Locaţie
    Chirnogeni
    Vârstă
    27
    Posturi
    227
    Putere Rep
    0

Implicit Ceea mai buna alternativa google adsense

Salut,

Am site de it al caruit trafic este de 1000 - 1500 si fac cu el maxim 2 euro pe zi din adsense, extrem de putin, zic eu.

Doresc o alternaiva google adsense care poate sa imi aduca mai multi bani, poate un 5 dolari pe zi, doresc sa fie ceva care sa nu afecteze chiar mult vizitatori, daca sunteti expert in google adsense si stiti sa optimizati adsense pentru multi bani, am sa va dau PM, lasati mesaj aici.

Treaba este urgenta, asa ca va rog seriozitate in raspunsuri.

Multumesc.

ekofresh este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    17
    Data înscrierii
    8th November 2015
    Locaţie
    Targu-Jiu, Gorj
    Vârstă
    28
    Posturi
    280
    Putere Rep
    17

Implicit

Salut,

Din cate stiu nu cred ca exista o alternativa mai buna la Google Adsense. Insa, sfatul meu ar fi sa te afiliezi la eMag, am vazut ca foarte multe site-uri pe nisa IT au asemenea parteneriate cu eMag-ul, deci, se castiga ceva de acolo, si poate cu castigul cumulat dintre Google Adsense si parteneriatul cu eMag vei ajunge la o suma de 100 de euro/ luna, in cazul in care tu faci doar 2 euro pe zi cu adsense, insa, pentru 1000-15000 de vizitatori unici, cred ca suma este ok, si nu "extrem de putin" cum spui tu.
    In fine, acesta este doar un sfat, de care tu vei decide daca vei tine cont. Sanatate !

iuddavali este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    4th May 2011
    Vârstă
    44
    Posturi
    406
    Putere Rep
    29

Implicit

Dupa parerea mea, afilierea este cea mai buna alternativa. Nu neaparat eMAG, nu neaparat Flanco, ci niste siteuri care au profil de tehnologie, din care sa poti promova niste produse care se potrivesc cu subiectele pe care le scrii tu pe blogul tau.

Daca tu scrii despre telefoane, poti recomanda telefoane, accesorii pentru telefoane, reincarcari...
    Daca tu scrii despre calculatoare, componente, poti recomanda componente, laptopuri, monitoare...
    Daca tu scrii despre gadget-uri, poti promova smartwatch, hdd externe, power bank-uri...

Si lista poate continua.

Castigurile vor fi variate, in functie de produsele pe care le poti promova, dar si de comisionul pe care il acorda advertiserul. Insa ca idee, pe vanzarea unui singur produs poti face intre cativa lei si pana la cateva sute de lei. Ca idee, pe luna, poti depasi cu mult acei 60 de euro pe care ii faci in prezent.
    "Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz

ekofresh este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    17
    Data înscrierii
    8th November 2015
    Locaţie
    Targu-Jiu, Gorj
    Vârstă
    28
    Posturi
    280
    Putere Rep
    17

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

@iuddavali, am spus eMag deoarece majoritatea site-urilor pe nisa IT au afiliere cu eMag-ul sau Flanco. Astazi am inceput si eu cu un site pe nisa IT, respectiv " rogadget.info ", fiind un site general pe nisa IT, atat smartphone-uri cat si tablete, laptop-uri, smartwatch-uri, etc. Eu tind sa cred ca eMAG-ul ar fi cea mai buna solutie, alaturi de Flanco, si,mi se pare putin de-a dreptul fantasticului sa castigi "cateva sute de lei". Am detinut un site pe nisa asta, cu maximum 4.000 de utilizatori/ zi, asta in cazurile fericite, in rest stagna la 3.000-3.500, dar am plecat din tara si nu m-am mai putut ocupa de el, insa, pot garanta ca n-am luat mai mult de 50 (CINCIZECI) de LEI pe niciun produs despre care faceam articol, si mai mentionez ca acordam in jur de 2 backlink-uri pe articol, + una, doua reclame pe site-ul celor de la eMAG.
    Insa, atat cu afiliere dar si cu Adsense, se pot face bani frumosi, si, poate mai ai sansa sa iti mai creasca si site-ul.
    P.S: Imi poti trimite un PM cu site-ul tau? Multumesc.

MarianC este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    11th August 2015
    Locaţie
    Chirnogeni
    Vârstă
    27
    Posturi
    227
    Putere Rep
    0

Implicit

Salut,

In primul rand vreau sa va multumesc pentru raspunsurile acordate.
    Am vazut ca pe aici au aparut si discutii despre profitshare, ei bine pot spune ca fac si profitshare dar eu as vrea o alternativa asa la bannere, o alternativa pentru google adsense nu pentru profitshare, bine-inteles, nu doresc pop-up-uri pe site-ul meu si nici alte prostii dastea as vrea doar banere care sunt valoroase.

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    81

Implicit

Poti incerca Jingle Contextual insa merge doar cu 2parale, nu si cu profitshare.
    Caut cu jingle.ro.

nicu1985 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    11th May 2015
    Posturi
    26
    Putere Rep
    0

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Sincer nu cred ca exista alternativa la adsense pentru ca sistemul lor este foarte bine pus la punct avand reclame extrem de targetate, ceea ce la altii nu prea gasesti. In plus de asta au si cele mai multe reclame.

O varianta ar fi sa cauti firme dispuse sa te plateasca lunar ca sa puna banner la tine pe site in locul reclamei de adsense.

cmghostbuster este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    18
    Data înscrierii
    18th April 2015
    Locaţie
    bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    132
    Putere Rep
    18

Implicit

ProfitShare o mare porcarie !! I-am scos de pe toate site-urile chiar acum. Facusem cateva conversii iar toate sunt pe astepare de ceva timp mnai putin una care era activa dar dupa cateva zile s-au gandit "Baietii" sa o anuleze fara nici un motiv, explicatie sau ce mai vreti voi. Drept dovada eu i-am scos de pe orice site si la revedere. Adica o verifici mi-o treci ca buna iar apoi mi-o anulezi si nu spui nimic de ce ai facut asta. Mda

nicu1985 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    11th May 2015
    Posturi
    26
    Putere Rep
    0

Implicit

Pai bun si cu ce monetizezi site-urile? Banuiesc ca nu cu adsense ca daca de afiliere nu esti multumit, cam greu sa fii de adsense. Ar mai fi vanzarea de advertoriale dar deja si aici este o concurenta foarte mare si nu se stie exact cat o sa mai mearga treaba.

harrvester este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    17
    Data înscrierii
    21st February 2016
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    34
    Posturi
    58
    Putere Rep
    17

Implicit

Nu stiu daca exista o alternativa la adsense dar din experienta, marketingul afiliat merge mai bine. Mai ales daca site-ul este pe IT sau fashion.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 12th September 2015, 21:39
  2. Alternativa la Adsense - CPCGalaxy.com
    De Radu V în forumul Adsense
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 11th January 2013, 01:51
  3. Alternativa mult mai buna la Adsense
    De Popescu Marian în forumul Adsense
    Răspunsuri: 25
    Ultimul Post: 25th October 2007, 08:14
  4. Alternativa AdSense