14th March 2016, 17:23
0 out of 1 members found this post helpful.
@iuddavali, am spus eMag deoarece majoritatea site-urilor pe nisa IT au afiliere cu eMag-ul sau Flanco. Astazi am inceput si eu cu un site pe nisa IT, respectiv " rogadget.info ", fiind un site general pe nisa IT, atat smartphone-uri cat si tablete, laptop-uri, smartwatch-uri, etc. Eu tind sa cred ca eMAG-ul ar fi cea mai buna solutie, alaturi de Flanco, si,mi se pare putin de-a dreptul fantasticului sa castigi "cateva sute de lei". Am detinut un site pe nisa asta, cu maximum 4.000 de utilizatori/ zi, asta in cazurile fericite, in rest stagna la 3.000-3.500, dar am plecat din tara si nu m-am mai putut ocupa de el, insa, pot garanta ca n-am luat mai mult de 50 (CINCIZECI) de LEI pe niciun produs despre care faceam articol, si mai mentionez ca acordam in jur de 2 backlink-uri pe articol, + una, doua reclame pe site-ul celor de la eMAG.
Insa, atat cu afiliere dar si cu Adsense, se pot face bani frumosi, si, poate mai ai sansa sa iti mai creasca si site-ul.
P.S: Imi poti trimite un PM cu site-ul tau? Multumesc.
16th March 2016, 17:45
0 out of 1 members found this post helpful.
Sincer nu cred ca exista alternativa la adsense pentru ca sistemul lor este foarte bine pus la punct avand reclame extrem de targetate, ceea ce la altii nu prea gasesti. In plus de asta au si cele mai multe reclame.
O varianta ar fi sa cauti firme dispuse sa te plateasca lunar ca sa puna banner la tine pe site in locul reclamei de adsense.