25th March 2016, 17:25
1 out of 1 members found this post helpful.
@edy12006
Salut, dupa cum a spus si Puthre, Google inregistreaza tot, ma refer la IP, ID-ul dispozitivului, adresa MAC, etc. Probleme nu sunt in general, important este sa nu exagerezi sau sa nu incalci regulile de folosire.
Eu de exemplu creez un cont nou pe Google pentru fiecare site in parte, apoi activez profilul pe Google+, 1 blog pe Blogspot si cu email-ul ma inregistrez pe diferitele site-uri de socializare (Twitter/ Pinterest/ Tumblr/ etc.). Astfel cand vand site-ul il vand cu totul. Nu am avut nici o problema pana acum.
In ceea ce priveste numarul de telefon poti sa bagi de mai multe ori acelasi numar, dar nu la infinit. O sa iti spuna Google cand nu mai poti sa il folosesti. O alternativa buna este un numar voip, cum ar fi cele de la callromania, te inregistrezi (gratis) si cand iti cere Google numarul de telefon folosesti acel numar si alegi sa te sune, nu sa iti trimita sms. Nu trebuie sa instalezi nimic pe PC sau smartphone, poti sa folosesti interfata web a site-ului sa primesti apelul de la Google.
25th March 2016, 22:45
1 out of 1 members found this post helpful.
Salut Edi!
Daca intentionezi sa folosesti wp si blogger ca si impingatoare, mai gandeste-te o data. Din experienta iti spun ca am facut si eu prostia asta si cand mi-a fost lumea mai draga [adica rankam beton] cineva s-a trezit sa-mi reclame blogurile iar acestea au fost date jos. Conform politicii wp si blogger nu ai voie sa le folosesti ca "impingatoare" [ei au alta formulare dar la asta se refera].
Cel mai bine si sanatos este sa cumperi 4-5 conturi de host share, 4-5 domenii proprii, 4-5 articole pe saptamana si aia e. Backlinkurile pentru 1 sunt valabile pentru toate.
Succes!