Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 14

Subiect: Mai multe conturi google de pe acelasi ip

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit Mai multe conturi google de pe acelasi ip

Salutari!

1. Credeti ca google urmareste ip-urile de pe care se inregistreaza conturile pentru bloguri pe reteaua blogspot? Ati avut vreunul probleme, sa fie penalizate in lant mai multe bloguri de sustinere din aceasta cauza?

2. Dar cu numarul de telefon? Cei care folositi bloguri de blogspot, cum procedati cu validarea telefonica la conturi? Introduceti acelasi numar de telefon?
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    83

Implicit

Salut. De penalizat nu (cred ca) penalizeaza, insa au o sigur o echipa antispam destul de puternica care da, se uita la ipuri si se uita la numarul de telefon si la multe alte lucruri la care nici cu gandul nu gandesti si care ti le inchid cu totul in caz le incalci TOS-ul.
    Caut cu jingle.ro.

lecktronix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    4th July 2011
    Locaţie
    Italia, România
    Vârstă
    52
    Posturi
    181
    Putere Rep
    27

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

@edy12006

Salut, dupa cum a spus si Puthre, Google inregistreaza tot, ma refer la IP, ID-ul dispozitivului, adresa MAC, etc. Probleme nu sunt in general, important este sa nu exagerezi sau sa nu incalci regulile de folosire.

Eu de exemplu creez un cont nou pe Google pentru fiecare site in parte, apoi activez profilul pe Google+, 1 blog pe Blogspot si cu email-ul ma inregistrez pe diferitele site-uri de socializare (Twitter/ Pinterest/ Tumblr/ etc.). Astfel cand vand site-ul il vand cu totul. Nu am avut nici o problema pana acum.

In ceea ce priveste numarul de telefon poti sa bagi de mai multe ori acelasi numar, dar nu la infinit. O sa iti spuna Google cand nu mai poti sa il folosesti. O alternativa buna este un numar voip, cum ar fi cele de la callromania, te inregistrezi (gratis) si cand iti cere Google numarul de telefon folosesti acel numar si alegi sa te sune, nu sa iti trimita sms. Nu trebuie sa instalezi nimic pe PC sau smartphone, poti sa folosesti interfata web a site-ului sa primesti apelul de la Google.

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

@puthre: mersi frumos! Exact cum banuiam, din pacate.

@lecktronix: ai facut chestia asta masiv, sau e vorba de un numar redus de siteuri? Pentru treaba cu validarea telefonuca chiar iti multumesc si o voi testa. Prin vaza am testat zeci de astfel de servicii dar nu mai stiu de ce nu mergea, daca nu ma insel, nu vroia google prin voce ci doar sms. O sa verific zilele astea.

La wordpress.com ati intampinat probleme cand ati facut cantitate mare de conturi? Am inteles de la cineva ca a ramas fara o parte dintre ele si ca motivul ar fi ip-ul. Care ar fi solutia, sa folosesti proxy-uri cand creezi conturile, sau sunt sanse sa urmareasca si apoi de pe ce se acceseaza?

Multumesc!

Hakuna Matata este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    21st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    791
    Putere Rep
    47

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Salut Edi!

Daca intentionezi sa folosesti wp si blogger ca si impingatoare, mai gandeste-te o data. Din experienta iti spun ca am facut si eu prostia asta si cand mi-a fost lumea mai draga [adica rankam beton] cineva s-a trezit sa-mi reclame blogurile iar acestea au fost date jos. Conform politicii wp si blogger nu ai voie sa le folosesti ca "impingatoare" [ei au alta formulare dar la asta se refera].

Cel mai bine si sanatos este sa cumperi 4-5 conturi de host share, 4-5 domenii proprii, 4-5 articole pe saptamana si aia e. Backlinkurile pentru 1 sunt valabile pentru toate.

Succes!

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

@ Hakuna: mersi, intradevar e corect ce spui tu, insa eu am nevoie de impingatoare noi create pe retele web 2.0 cu autoritate, ci nu de impingatoare noi create pe domenii noi. Asa puteam folosi domenii expired si tot aveam de castigat mai mult. Insa, in cazul de fata este vorba de o cantitate mare de bloguri, 2-3 pentru fiecare site, investitia dorindu-se a fi cat mai mica pentru fiecare site in parte.

Un blog de pbn costa sa zicem 50 euro in primul an, cu domeniu, gazduire si continut in cazul in care ti-l configurezi singur si domeniul expired il descoperi tot singur.

Un pbn pe domenii noi nu incape in discutie pentru ca ar necesita linkuri fiecare blog din pbn si fix asta caut sa elimin.

Deci singura solutie viabila ramane web 2.0. Problema e cum sa le fac pt o asa cantitate.

Hakuna Matata este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    21st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    791
    Putere Rep
    47

Implicit

Asa puteam folosi domenii expired si tot aveam de castigat mai mult.
    Si asta cu domain expired este cu semnul intrebarii. Atata timp cat dns-urile se schimba si intra content nou pe domeniu acesta trebuie sa se comporte natural in sensul ca pe langa content fresh trebuiesc aduse si backlinkuri fresh. Google nu poate ridica un domeniu "mort" doar pentru ca se schimba contentul folosindu-se de backlinkurile existente. Functioneaza doar daca ai sute de linkuri puternice pe acel expired, cu 50 euro pentru domeniu, content si host poti lua un domeniu cu 3 back-linkuri si alea diluate.

Un pbn pe domenii noi nu incape in discutie pentru ca ar necesita linkuri fiecare blog din pbn si fix asta caut sa elimin.
    Pai trebuie sa intelegi faptul ca pentru o retea web 2.0 ai nevoie de aceleasi resurse de back-links, nu primesti nici-un boost, nici-un back-link moka deci nu inteleg logica. Autoritatea de root a wp sau blogger nu se transfera pe subdomeniu. Este adevarat ca acestea suporta ca si backlink cam orice fara sa intre in penalizare dar in acelasi timp exista si riscul pe banare a contului in functie de volumul de backlinkuri adus.

Deci singura solutie viabila ramane web 2.0. Problema e cum sa le fac pt o asa cantitate.
    Daca tii neaparat sa mergi cu web 2.0, solutia este simpla. Poti folosi wp, blogger sau tumblr. Pentru un numar de telefon poti crea pana la 10 conturi Google, sub fiecare adresa de email creezi cate un blog pentru a evita sa ai acelasi IP. Pentru wp, folosesti adrese de email create din cpanel pentru un domeniu existent, faci 10 bloguri ....la fel pentru tumblr.

Ar mai fi weebly si webs insa nu recomand.

Cu Google e tricky, daca nu accesezi periodic acele adrese de email te poti trezi oricand cu conturile blocate.

Succes!
    Ultima modificare făcută de Hakuna Matata; 26th March 2016 la 14:38.

lecktronix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    4th July 2011
    Locaţie
    Italia, România
    Vârstă
    52
    Posturi
    181
    Putere Rep
    27

Implicit

@edy12006

Salut, nu cred ca se poate numi masiv, am facut in jur de 25-30 conturi Google in ultimi 2 ani, 1 pentru fiecare site in parte. Multe nu le mai am pentru ca au fost vandute impreuna cu site-ul. Eu le fac pentru ca am observat ca se vand mai bine si mai usor site-urile care au deja profile (eventual cu cativa follower) pe principalele site-uri de socializare si mai ales daca posturile se distribuie automat (pentru distribuire automata folosesc nextscripts sau publicize inclus in jetpack).

Deci, in principal, eu creez aceste conturi Google pentru profilele social (1 email = 1 cont twitter/ pinterest/ storify/ tumblr/ etc.), dar daca tot l-am facut activez si profilul G+, creez o pagina G+ cu url personalizat si fac si 1 blog pe blogspot unde public cateva articole cu link spre site-ul principal. Nu am facut niciodata mai mult de 1 blog pe blogspot pentru acelasi site pentru ca nu am considerat ca este necesar.

In orice caz, sunt de acord cu Hakuna Matata, cel mai sanatos pentru un site e sa ai domeniile tale, profilele social si blogurile free sa le folosesti doar pentru a diversifica profilul de link-uri.

In ceea priveste numarul de telefon, cand te inregistrezi (si daca vrea numar, de multe ori nu cere) poti sa alegi si sa te sune, doar cand vrei sa personalizezi url-ul profilului vrea doar SMS. Nu mi s-a intamplat niciodata sa imi ceara iarasi numarul de telefon cand am creat pagina G+ sau blogul pe blogspot.

Eu cu callromania am activat cateva conturi Google, dar cred ca multe alte persoane se folosesc de acest serviciu pentru asa ceva pentru ca am nimerit si un numar care nu a fost acceptat de Google spunandu-mi ca a fost folosit de prea multe ori.

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de Hakuna Matata Vezi Post
    Si asta cu domain expired este cu semnul intrebarii. Atata timp cat dns-urile se schimba si intra content nou pe domeniu acesta trebuie sa se comporte natural in sensul ca pe langa content fresh trebuiesc aduse si backlinkuri fresh. Google nu poate ridica un domeniu "mort" doar pentru ca se schimba contentul folosindu-se de backlinkurile existente. Functioneaza doar daca ai sute de linkuri puternice pe acel expired, cu 50 euro pentru domeniu, content si host poti lua un domeniu cu 3 back-linkuri si alea diluate.
    Da si nu, depinde. De obicei imi caut singur domeniile si platesc doar taxa de inregistrare, insa e o discutie mai lunga aici. Ai nevoie de domenii related, dureaza mult sa le gasesti, e ceva mai complicat.

Pai trebuie sa intelegi faptul ca pentru o retea web 2.0 ai nevoie de aceleasi resurse de back-links, nu primesti nici-un boost, nici-un back-link moka deci nu inteleg logica. Autoritatea de root a wp sau blogger nu se transfera pe subdomeniu. Este adevarat ca acestea suporta ca si backlink cam orice fara sa intre in penalizare dar in acelasi timp exista si riscul pe banare a contului in functie de volumul de backlinkuri adus.
    Faptul ca poti aduce linkuri cu un risc mai mic decat la un site pe domeniu propriu e un avantaj. Faptul ca nu platesti gazduirea si domeniul, alt avantaj. Cat despre puterea root-ului ce se transfera spre subdomeniu, sunt 100% sigur ca influenteaza catusi de putin. Gandeste-te la compari.ro care are o gramada de subdomenii si rankeaza pe orice. Chiar crezi ca poti ranka tuin aceleasi pozitii facand subdomeniile pe un domeniu nou? Intradevar, el da ceva linkuri interne de pe domeniu, mai aduce si baclinkuri, insa cu siguranta are si un avantaj altfel nu ar mai fi folosit toata lumea de nebuna blogurile pe retele web 2.0 pentru sustinere.

Daca tii neaparat sa mergi cu web 2.0, solutia este simpla. Poti folosi wp, blogger sau tumblr. Pentru un numar de telefon poti crea pana la 10 conturi Google, sub fiecare adresa de email creezi cate un blog pentru a evita sa ai acelasi IP. Pentru wp, folosesti adrese de email create din cpanel pentru un domeniu existent, faci 10 bloguri ....la fel pentru tumblr.

Ar mai fi weebly si webs insa nu recomand.

Cu Google e tricky, daca nu accesezi periodic acele adrese de email te poti trezi oricand cu conturile blocate.
    Intradevar, la acestea ma gandeam si eu, pentru ca sunt cele mai cunoscute si cele mai mari. Nu inteleg insa ce vrei sa zici prin "a evita sa ai acelasi ip". Pai indiferent de ce adresa de email folosesc pentru contul de blogspot, nu tot acelasi ip creeaza contul? Aici e si beleaua, as evita sa creez conturile de pe acelasi ip pentru 50-100 de siteuri. Cel putin la google.

Pentru wp da, voi folosi adrese din cpanel. Insa si astia am inteles ca te baneaza dupa ip daca ai prea multe conturi, te trezesti cu o parte dintre ele sterse. Am primit un exemplu concret de la un prieten.

Mersi mult!

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

@ lecktronix

Salutari, mersi de mesaj!

Eu o sa am nevoie pentru 50-100 de siteuri in prima faza sa fac bloguri de sustinere. Cred ca ai inteles gresit cum ca siteurile as vrea sa le fac direct pe aceste platforme web 2.0, doar blogurile de sustinere vreau, siteurile sunt toate pe gazduiri diferite, cu domeniu .ro si ip unic.

Pe social media nu prea mi-as bate capul, cel putin momentan. Siteurile vor fi niste chestii micute, fiecare cu 1-5 pagini, nu siteuri ce se doresc a deveni autoritare, sunt facute pe long tails-uri.

Ce incerc eu sa fac este sa imi dau seama daca munca depusa pentru a le creste cu astfel de linkuri din bloguri web 2.0 cu 1-3 articole (cate 3-5 bloguri pentru fiecare site) se merita, sau mai bine as cumpara direct linkuri de la altii si nu as mai pierde timp sa creez aceste proprietati web 2.0.

La treaba cu nr de telefon voi incerca serviciile astea de activare pe care mi le-ati spus voi. Insa, pentru ip nu imi dau seama daca ar fi suficient sa creez conturile folosind o lista de proxy private, si apoi sa ma loghez de pe ip-ul meu, sau exista posibilitatea ca ei sa urmareasca de pe ce ip-uri este activitate si sa le baneze in masa. Ar fi o pierdere prea mare 100 de bucati de bloguri pe blogspot, spre exemplu, pentru ca ar afecta tot portofoliul.

Mersi!

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Analytics pe mai multe conturi
    De impelo în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 4th December 2012, 16:10
  2. 2 conturi PayPal acelasi ip
    De LuKian în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 2nd August 2012, 15:46
  3. Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 4th February 2011, 23:48
  4. 2 conturi adesense pe acelasi PC