E vreo problema daca isi face si fratele meu un cont adsense in conditiile in care folosim amindoi acelasi calculator ?
E vreo problema daca isi face si fratele meu un cont adsense in conditiile in care folosim amindoi acelasi calculator ?
Folosesc din aceiasi locatie, contul meu de adsense (firma), conturi de adsense la clienti, au si colegii conturi de adsense personale pentru proiectele lor proprii - nu am avut niciodata vreo problema.
am si eu o intrebare si scuze marty dar nu vreau sa creez inca un thread..pot sa pun reclamele de la google adsense pe mai multe site-uri care sunt tot ale mele bineinteles dar la hosting nu sunt toate cumparate de la aceasi firma...
Ultima modificare făcută de jeremy; 20th June 2008 la 15:25.
Poti sa intrii in contul tau adsense de pe orice calculator, Google nu tine cont de asta si nu iti baneaza contul doar pentru atat.
dar daca sunt in spatele unei retele de bloc si cineva da click pe anunturile mele
1 click 2 nu inseamna nimic + ca nu o sa primesti bani pentru ele
Si daca cineva vrea sa-ti scoata reclamele de pe site, dand multe click-uri de pe acelasi calc, pe principiull "sa moara capra vecinului".
E posibil?
Download Soft Free try it and buy it. - http://www.downloadsoftfree.com
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)