Inca nu mam lamurit cu o problema, si va cer voua parerea. Daca ma loghez de pe un ip / calculator cu 2 adrese diferite de adsense, mi se poate suspenda contul sau ? Afecteaza cu ceva daca ma loghez pe la 2 conturi ? Cu diferite adrese corecte ?
Inca nu mam lamurit cu o problema, si va cer voua parerea. Daca ma loghez de pe un ip / calculator cu 2 adrese diferite de adsense, mi se poate suspenda contul sau ? Afecteaza cu ceva daca ma loghez pe la 2 conturi ? Cu diferite adrese corecte ?
e riscant...eu am pierdut 4 conturi
schimba ip-ul si delet cookies
Da, se poate sa ti le baneze pe amandoua.
Si eu am doua conturi pe acelasi ip, al meu si al prietenei ( are si ea site ) si nu e nici o problema.Parca iti dau voie , din cate tin minte, din ce am citit,dar este un risc.Daca, un cont este banat dintr-un motiv anume, atunci 100% o sa-ti baneze si celalalt cont, pentru ca iti recunoaste ip-ul, asa ca ai mare grija.
Nu cred ca 100% o sa iti baneze amandoua conturile daca unul are probleme, eu am avut un prieten / coleg care isi accesa contul de Adsense folosind acelasi IP cu mine. A facut niste prostii cu hi5 si alte balarii si contul lui a fost banat. Contul meu exista si astazi si nu am nici o problema.
Bla bla bla...
Atata timp cat nu incalci politica Adsense ( in special cea cu click-aitul propriilor reclame) nu vad de ce ar fi probleme.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)