Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 14 din 14

Subiect: Mai multe conturi google de pe acelasi ip

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Citat Postat în original de edy12006 Vezi Post
    Eu o sa am nevoie pentru 50-100 de siteuri in prima faza sa fac bloguri de sustinere. Cred ca ai inteles gresit cum ca siteurile as vrea sa le fac direct pe aceste platforme web 2.0, doar blogurile de sustinere vreau, siteurile sunt toate pe gazduiri diferite, cu domeniu .ro si ip unic.
    In primul rand gandeste-te ce iti vor aduce aceste bloguri d.p.d.v al diversificarii IP-urilor. Sa zicem ca google nu isi da seama ca este vorba despre acelasi user, intrebarea e: cate siteuri ai vrea sa urci cu aceste bloguri?
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Multe. Ideea e ca fiecare site va primi linkuri din cate un singur blog pe aceeasi retea. Nu avem impresia ca ma apuc sa fac 10 bloguri pe blogger pentru acelasi site, ci 1 singur pentru fiecare. Siteurile sunt nise diferite toate, deci nu se pune problema de foot print-uri sau altceva, singura nelamurire a mea era sa nu cumva sa imi baneze conturile fiind facute de pe acelasi ip toate.

Am reusit sa fac o parte dintre ele folosind mai multe nr de telefon plus serviciul amintit de colegul de mai sus.
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

lecktronix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    4th July 2011
    Locaţie
    Italia, România
    Vârstă
    53
    Posturi
    186
    Putere Rep
    28

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

@edy12006

Salut, am inteles ca e vorba de site-uri "impingatoare", dar m-am exprimat gresit. Vroiam sa spun ca cel mai bine pentru site-ul principal (pe care vrei sa-l "impingi") ar fi sa ai domeniile tale pe care sa construiesti aceste site-uri "impingatoare", daca sunt expirate si sa primesca unele link-uri este si mai bine. In acest mod nu trebuie sa respectii regulile nimanui si nu risti sa pierzi bani/timp.

Eu pentru site-uri "impingatoare" folosesc doar domenii expirate si am gasit unele foarte interesante care primesc link-uri de pe site-uri cu autoritate. Ca sa iti dau un exemplu, din septembrie am inceput sa constriesc cateva site-uri "impingatoare" (6 pana acum) pentru un site de-al meu in sectorul sanatate/ frumusete/ alimentatie sanatoasa/ sfaturi pentru o viata sanatoasa/ etc. Pentru fiecare site am avut o cheltuiala initiala de aproximativ 220€ (domeniu/hosting + 20 articole), apoi public pe fiecare site cate un articol pe saptamana. Chiar daca sunt site-uri satelit, public doar articole de calitate, peste 1000 cuvinte fiecare. Investitia mi-am regasit-o in castigul site-ului principal (vezi screenshot adsense mai jos). Nu cred/stiu ca daca as fi facut bloguri free as fi avut aceeasi rezultate. Eu in general prefer calitatea, nu cantitatea.

screen-adsense.png
    Ultima modificare făcută de lecktronix; 28th March 2016 la 11:59. Motiv: eroare ortografica

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Intradevar, merge cu PBN (momentan), am testat si eu putin si am si citit multe pareri si multe studii de caz din .com, insa ce fac eu acum e ceva diferit. Am renuntat la ideea de a dezvolta siteuri autoritare, si am dezvoltat 100 de siteuri mici de tot, cu 2-5 pagini, pe kw cu ~2-3 k cautari.

Pentru acestea am nevoie de 3-4 linkuri din web 2.0, o investitie in sateliti pe domeniu propriu pentru fiecare site din cele 100 nu ar fi o investitie prea buna, si nici nu ar avea nevoie de atata, tocmai de asta am ales momentan sa folosesc acest tip de linkuri.

Am reusit sa fac pentru o mare parte dintre ele conturi de pe la prieteni. Am folosit si serviciul de la tine, pentru validarea nr de telefon, insa am reusit sa il instalez doar o data pe fiecare telefon. La incercarea de a face alt cont, mi s-a spus ca exista deja un telefon salvat pe acel telefon.

Mersi!
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Analytics pe mai multe conturi
    De impelo în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 4th December 2012, 15:10
  2. 2 conturi PayPal acelasi ip
    De LuKian în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 2nd August 2012, 14:46
  3. Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 4th February 2011, 22:48
  4. 2 conturi adesense pe acelasi PC