@ lecktronix
Salutari, mersi de mesaj!
Eu o sa am nevoie pentru 50-100 de siteuri in prima faza sa fac bloguri de sustinere. Cred ca ai inteles gresit cum ca siteurile as vrea sa le fac direct pe aceste platforme web 2.0, doar blogurile de sustinere vreau, siteurile sunt toate pe gazduiri diferite, cu domeniu .ro si ip unic.
Pe social media nu prea mi-as bate capul, cel putin momentan. Siteurile vor fi niste chestii micute, fiecare cu 1-5 pagini, nu siteuri ce se doresc a deveni autoritare, sunt facute pe long tails-uri.
Ce incerc eu sa fac este sa imi dau seama daca munca depusa pentru a le creste cu astfel de linkuri din bloguri web 2.0 cu 1-3 articole (cate 3-5 bloguri pentru fiecare site) se merita, sau mai bine as cumpara direct linkuri de la altii si nu as mai pierde timp sa creez aceste proprietati web 2.0.
La treaba cu nr de telefon voi incerca serviciile astea de activare pe care mi le-ati spus voi. Insa, pentru ip nu imi dau seama daca ar fi suficient sa creez conturile folosind o lista de proxy private, si apoi sa ma loghez de pe ip-ul meu, sau exista posibilitatea ca ei sa urmareasca de pe ce ip-uri este activitate si sa le baneze in masa. Ar fi o pierdere prea mare 100 de bucati de bloguri pe blogspot, spre exemplu, pentru ca ar afecta tot portofoliul.
Mersi!
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.