la smallseotools @redjohn - imi trebuie ceva unde sa nu introduc eu cuvintele cheie ci doar adresa site-ului, si sa-mi apara pe ce cuvinte rankeaza.
@felix - tool-ul tau face acelasi lucru pe care-l fac si altele gratis. adica ma pune sa introduc site-ul si cuvintele cheie iar el imi arata unde rankeaza, eu nu asta vreau.
@nichita - la SEMrush nu am gasit romania, pe mine pe RO ma intereseaza, la SpyFu am facut niste teste si imi arata doar anumite cuvinte cheie. de exemplu la un site care rancheaza prima pagina cu cateva kwd-uri, el imi arata 1 singur cuvant care e total irelevant si care ocupa pozitia 18 (pagina 2, final)

Multam mult pentru tool-uri, sunt utile in multe cazuri, insa pe mine m-ar interesa ceva care sa nu ma puna sa introduc cuvintele cheie pe care vreau sa vad detalii, ci un tool unde doar sa introduc adresa site-ului (fara kwd) si sa-mi arate toate cuvintele cheie de la siteul pus de mine care se regasesc pe prima pagina. (pozitiile 1-10) SpyFu a fost singurul care s-a apropiat, in sensul ca nu cere cuvinte cheie ci doar siteul, dar nu prea mi-a aratat date relevante.