28th March 2011, 01:53
1 out of 2 members found this post helpful.
INVERS, am intalnit deseori, adica sa iti arate o pozitie mai buna cand esti logat in google.
Explicatii?
chestia ii foarte simpla: Atunci cand esti logat si google observa ca tu accesezi un anumit site mai des (in cazul asta al tau) de pe un cuvant cheie, el crede/interpreteza chestia asta ca un vot (ceva de genu) din partea ta. Si stie ca site-ul tau este mai relevant pentru tine ca celelate site-uri de pe prima pagina. Asa ca il pozitioneaza mai sus, chiar pe primul loc.
-logat in gmail/gwt/adw, pozitia 3
-nelogat, pozitia 1 ( pana ieri, arata 2 si fara sitelinks, au aparut si acestea )
Acuma depinde unde ai facut si cautarea. De exemplu am observat ca site-ul tau se afla pe pozitia 1 in .com si pozitia 3 in .ro
Daca ai fost logat in google.com atunci se explica de ce apare pe locul 3. Probabil pt ca nu l-ai accesat de asa de multe ori incat sa-l conidere relevant pentru tine. Dar chestia asta cred ca e foarte putin probabila.
Dar cel mai bine atunci cand vrei sa verifici pozitia site-ului dupa un anumit cuvant cheie, fao nelogat si in .ro (asta daca site-ul e in limba romana)
Scuza-ma daca nu am fost prea explicit dar imi cam pica ochii!!!
28th March 2011, 02:01
0 out of 4 members found this post helpful.
Ultima modificare făcută de Serban Cristian; 28th March 2011 la 21:54.