Rezultate 1 la 10 din 31

Subiect: tool pozitii

Afișare hibrid

fery este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    9th April 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    4
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de enzoloco Vezi Post
    Functioneaza in proportie de 30-40%. Unul din site-urile pe care le am apare pe prima pagina cu 5 cuvinte cheie. seomonitor mi-a gasit doar 1.
    Pe langa asta, mi-a mai dat cateva cuvinte care n-au nici o treaba cu site-ul, adica nu apar deloc pe site acele cuvinte, gen cargus alba iulia, cargus harghita, etc.

Tot mai buna ramane cautarea manuala, sau cu ajutorul unui tool unde bagi domeniul si separat cuvintele.
    Daca tool-ul returneaza anumite keywords cu siguranta site-ul tau apare sau a aparut in ultima saptamana in primele 10 pagini pe acestea.
    Cu siguranta nu o sa fie 100% accurate mai ales daca este vorba de un business local, acum cu toate personalizarile pe care Google le face atunci cand afiseaza rezultatele.
    Daca vrei sa vezi rank-uri locale corecte, iti recomand georanker.com.

enzoloco este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    26th July 2015
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    45
    Posturi
    391
    Putere Rep
    21

Implicit

Citat Postat în original de fery Vezi Post
    Daca tool-ul returneaza anumite keywords cu siguranta site-ul tau apare sau a aparut in ultima saptamana in primele 10 pagini pe acestea.
    Da, returneaza anumite kw, dar nu le returneaza pe cele care ma intereseaza si nu le returneaza pe toate. Nu este un business local. Se adreseaza toata RO, iar pozitiile pe care apare (la kw care ma intereseaza) sunt constante, indiferent de zona, de mai bine de o luna. Inainte erau pozitionate mai prost (gen 4-5 pozitii mai jos) dar acum au inceput sa creasca.
    Concluzie: nu m-a convins.

Un alt magazin pe care l-am testat cu tool asta are tld .com, este multilanguage, dar se adreseaza 90% RO. Din 20-30 kw pentru care rankeaza bine mi-a gasit doar 1, care este brandul si pentru care e destul de logic sa fie pe primul loc.

fery este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    9th April 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    4
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de enzoloco Vezi Post
    Da, returneaza anumite kw, dar nu le returneaza pe cele care ma intereseaza si nu le returneaza pe toate. Nu este un business local. Se adreseaza toata RO, iar pozitiile pe care apare (la kw care ma intereseaza) sunt constante, indiferent de zona, de mai bine de o luna. Inainte erau pozitionate mai prost (gen 4-5 pozitii mai jos) dar acum au inceput sa creasca.
    Concluzie: nu m-a convins.

Un alt magazin pe care l-am testat cu tool asta are tld .com, este multilanguage, dar se adreseaza 90% RO. Din 20-30 kw pentru care rankeaza bine mi-a gasit doar 1, care este brandul si pentru care e destul de logic sa fie pe primul loc.
    Da-mi un PM te rog cu site-ul de care vorbesti sa verific de ce nu gaseste cuvintele cheie relevante si sa vad daca pot rezolva problema.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Primele 3 pozitii in SERP
    De Rapsodia în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 11th April 2015, 20:08
  2. Evidenta pozitii keyworduri
    De Bukum în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 19th March 2013, 13:30
  3. Urcarea in pozitii pe Google Map
    De alias74 în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 6th October 2011, 20:41
  4. google.ro pozitii ciudate in top
    De Serban Cristian în forumul Google
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 30th March 2011, 16:11
  5. Pozitii in Yahoo
    De Razvan Pop în forumul Yahoo!
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 29th July 2005, 22:22

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.