4th August 2015, 15:56
4 out of 4 members found this post helpful.
Sa mai discutam si despre SEO
Am cam inceput sa discutam aici despre orice in afara de SEO, asa ca zic sa mai trecem si la ceva de genul asta. S-a zis pana acum ca 80% inseamna links, s-a mai zis ca rankezi cu 5 link-uri, insa nu s-a zis ce fel de links - PR 10 [ asta nu mai exista, deci daca PA si PD sunt fake, ce luam in calcul? ]. Ce pozitii vizam? TOP 3, TOP 10, primele 3 pagini in SERP?
Ce nu am vazut pana acum este o discutie despre ancore, tot pe forum se zicea ca 10% ar fi ok pentru un keyword, dar daca ai 5 links, ce inseamna 10%? Dar daca ai 20 de links, inseamna sa pui cate 2 pe 1 keyword?
Influenteaza link-urile interne? Cat? Sa zicem ca ai un site cu 1000 de articole, cum pui link-urile interne? Dar structura de keyworduri? Cred ca avem ce discuta, mergand peste chestiile generale gen link-uri de calitate, multe si diversificarea ancorelor.
Cum folosim link-urile sitewide? Pana unde pot urca din Social Media - FB, G+ si altele? Cat ma ajuta links din blogger si wordpress? Hai ca e paine de mancat! 
LE: Uitasem sa amintesc de links catre root, categorii, pagini, articole. Cum le distribuim? Daca imi mai aduc aminte, adaug subiecte!
24th August 2015, 14:04
1 out of 1 members found this post helpful.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
24th August 2015, 14:49
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
Robert
Da. 7 cai frumosi.
Am dat + 1! Mersi, mi-a fost de ajutor!