Am cam inceput sa discutam aici despre orice in afara de SEO, asa ca zic sa mai trecem si la ceva de genul asta. S-a zis pana acum ca 80% inseamna links, s-a mai zis ca rankezi cu 5 link-uri, insa nu s-a zis ce fel de links - PR 10 [ asta nu mai exista, deci daca PA si PD sunt fake, ce luam in calcul? ]. Ce pozitii vizam? TOP 3, TOP 10, primele 3 pagini in SERP?

Ce nu am vazut pana acum este o discutie despre ancore, tot pe forum se zicea ca 10% ar fi ok pentru un keyword, dar daca ai 5 links, ce inseamna 10%? Dar daca ai 20 de links, inseamna sa pui cate 2 pe 1 keyword?

Influenteaza link-urile interne? Cat? Sa zicem ca ai un site cu 1000 de articole, cum pui link-urile interne? Dar structura de keyworduri? Cred ca avem ce discuta, mergand peste chestiile generale gen link-uri de calitate, multe si diversificarea ancorelor.

Cum folosim link-urile sitewide? Pana unde pot urca din Social Media - FB, G+ si altele? Cat ma ajuta links din blogger si wordpress? Hai ca e paine de mancat!

LE: Uitasem sa amintesc de links catre root, categorii, pagini, articole. Cum le distribuim? Daca imi mai aduc aminte, adaug subiecte!