Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 18

Subiect: Sfat pentru un site de anunturi

Veromon este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    11th April 2013
    Vârstă
    43
    Posturi
    57
    Putere Rep
    0

Implicit Sfat pentru un site de anunturi

De cateva luni, site-ul meu de anunturi (vechime 1 an) a inceput sa o ia pe o panta descendenta si mi-ar fi de folos sa primesc o parere pertinenta. Treaba sta in felul urmator, am observat declinul si am solicitat un audit din care reiese ca as avea o problema cu anunturile identice, publicate si pe alte 5-10 site-uri, ca ar trebui sa le schimb titlurile si descrierile daca vreau sa il repun pe picioare. Un amic, programator de meserie si cunoscator in ale seo, imi spune ca motoarele de cautare stiu ca site-ul meu este de anunturi, ca am avut un plus doar cat site-ul a fost nou si o data ce a fost incadrat intr-o nisa, e normal sa nu mai rankeze bine anunturile (de acolo venea cel mai mare trafic) si ca sa imi vad de treaba, sa continui cu aducerea de link-uri si rabdare. Am verificat si cele 2 site-uri "prea" mari de anunturi din Romania, am observat ca au foarte putine anunturi cu continut duplicat (care mai sunt publicate pe alte 5-10 site-uri). Eu vad 2 posibilitati in urma celor 2 sfaturi: 1. Sa rescriu anunturile problematice (am peste 1000 publicate in ultimile 3 luni) 2. Sa imi vad de treaba, sa caut link-uri cat mai bune, sa intensific postari pe fb etc. Multumesc pentru orice sfat sau daca observati o alta greseala!

Vicarious este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    4th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    338
    Putere Rep
    24

Implicit

Nu cred ca poti evita eficient problema anunturilor care apar si pe alte site-uri. Omuletul care da un anunt la tine, va da cu copy/paste in toate site-urile unde isi va posta anuntul. Deci, o parte din continutul tau va fi duplicat, oricum.

Ar fi o idee buna sa modifici anunturile mai vechi, se presupune ca cei care au dat anunturile nu mai sunt interesati sub ce forma mai sunt ele prezentate pe site. In acest fel, continutul duplicat va fi mai mic. Dar modificarea anunturilor, de mana, presupune oarece efort. Poate gasesti o metoda automata prin care sa adaugi un text plauzibil in anunturile vechi. Schimbarea doar a titlurilor si descrierilor nu este suficienta, trebuie sa modifici si continutul.

Evident ca aducand backlinkuri iti ajuti site-ul, asta nici nu trebuia sa mai intrebi.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    11th April 2013
    Vârstă
    43
    Posturi
    57
    Putere Rep
    0

Implicit

Am inteles ideea, multumesc pentru implicare. Da, m-am oprit in a mai promova site-ul (sa aduc backlink-uri), am zis ca pana nu inteleg ce se petrece "il trag pe dreapta" si asa e de 4-5 luni

Paul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    22nd November 2010
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    35
    Posturi
    506
    Putere Rep
    29

Implicit

Salut,

Eu unul verific descrierea anuntului iar daca e copy-paste, o rescriu. E mai bine decat deloc.
    .

Stef4n este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    11th February 2015
    Vârstă
    44
    Posturi
    16
    Putere Rep
    0

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Fiind vorba de un volum mare de de anunturi, te sfatuiesc sa gasesti o alta forma prin care clientul (in speta cel care posteaza) sa scrie anuntul intr-o alta forma decat pe celelalte site-uri. Spre exemplu la titlu sa ceri un anumit format, la descriere, etc. Sau sa automatizezi un pic titlurile (in loc de [Vand] cum pun majoritatea, sa pui [De vanzare]). Trebuie sa fi inventiv, dar sa schimbi structura este o varianta foarte eficienta prin care poti obliga persoana care pune anuntul sa-l faca unic.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    11th April 2013
    Vârstă
    43
    Posturi
    57
    Putere Rep
    0

Implicit

Multumesc Paul, anunturile devin vizibile in site dupa o perioada de timp sau sunt activate automat si le verifici peste 1,2 zile? Ma gandesc ca la titlu e usor sa automatizez un pic, sa adaug un cuvant la inceput precum "Oferta" si la sfarsit "Localitatea" sa se pastreze link-ul si doar sa rescriu descrierea.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    11th April 2013
    Vârstă
    43
    Posturi
    57
    Putere Rep
    0

Implicit

Asta ar fi fost varianta fericita, din pacate nu prea poate fi pusa in practica, de ce ar vrea un vizitator sa stea pe site-ul meu si sa completeze descrierea urmand un sablon atipic? Probabil ca o sa il sara pe al meu si trece la alt site, sunt atatea! Tendinta este de a se usura/simplifica munca vizitatorilor in a publica anunturi, ei asa vor, sa dea copy&paste pe 5-10 site-uri de anunturi si sa piarda cat mai putin timp.

Paul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    22nd November 2010
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    35
    Posturi
    506
    Putere Rep
    29

Implicit

Veromon titlul il poti lasa sa il introduca cum vor ei, asta nu e o problema.

Descrierea e problema, si daca e lunga e si mai mare problema. Ai doua variante:

1. verifici daca au dat copy-paste, daca au dat copy-paste rescri descrierea
    2. cu ajutorul js cred, le poti interzice sa dea copy-paste, insa ii incurci putin, si e posibil ca unii sa nu mai puna anuntul "de lene", sau daca il pun il scriu tot asa ca pe celalalt site.
    .

Stef4n este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    11th February 2015
    Vârstă
    44
    Posturi
    16
    Putere Rep
    0

Implicit

Dar e mai bine sa ai 100 anunturi unice decat sa ai 500 de copy-paste. Cel putin din punct de vedere seo. Apoi cand iti permite reputatia si pozitia in google, le impui acest lucru. Se vor adapta pentru ca vor sti avantajele pe care le are site-ul tau fata de altele.

Citat Postat în original de Paul Vezi Post
    Veromon titlul il poti lasa sa il introduca cum vor ei, asta nu e o problema.

Descrierea e problema, si daca e lunga e si mai mare problema. Ai doua variante:

1. verifici daca au dat copy-paste, daca au dat copy-paste rescri descrierea
    2. cu ajutorul js cred, le poti interzice sa dea copy-paste, insa ii incurci putin, si e posibil ca unii sa nu mai puna anuntul "de lene", sau daca il pun il scriu tot asa ca pe celalalt site.

Pami este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    6th March 2011
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    402
    Putere Rep
    35

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Stef4n Vezi Post
    Se vor adapta pentru ca vor sti avantajele pe care le are site-ul tau fata de altele.
    Cine sa stie! Crezi ca cel care pune anutul are el habar de SEO si ce inseamna un site de anunturi unice! NU si nici nu vrea sa stie, ca nu-l intereseaza. El vrea sa-si vanda masina, argazul, etc. Iar Veromon ca sa le impuna asta, cum spuneai tot tu mai sus, va trebui sa dea niste explicatii pentru aceasta impunere, in care sa arate de ce s-a luat aceasta masura! Cine crezi ca sta sa le citeasca?

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Sfat- hosting pentru un site de filme online
    De criminalu în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 28th June 2014, 13:48
  2. Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 30th September 2013, 10:00
  3. părere/sfat pentru a îmbunătății site-ul
    De N.Paul în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 8th February 2013, 18:43
  4. Afiliere pentru un site de anunturi
    De websiteanunturi în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 12th August 2012, 01:09
  5. Script pentru un site de anunturi auto
    De Seinfeld în forumul Server side
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 8th December 2009, 22:36

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •