Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 13

Subiect: Monetizare site IT.

MarianC este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    11th August 2015
    Locaţie
    Chirnogeni
    Vârstă
    28
    Posturi
    227
    Putere Rep
    0

Implicit Monetizare site IT.

Salut,

Am un site de iT, şi caut să aflu care este cea mai bună metodă de monetizat. Momentan pe site am anunţuri adsense, şi mai fac afiliere la profitshare.

Vreau să ştiu dacă adsense poate fi înlocuit de o altă platformă mai bună, sau dacă ştiţi cum se fac banii cu profitshare, să îmi daţi un PM, dacă voi avea rezultate, voi plăti pe cel care mă ajutat.

Mai scriu şi advertoriale pe site, totul ducând la peste 100 - 200 euro pe lună, ţinând cont că traficul este de 500 - 700 vizitatori zilnici. Voi ce spuneţi câştig bine, pot câştiga mai mult? Dacă mă puteţi ajuta cu nişte sfaturi, ideei sau multe altele, aş fi foarte bucuros.

Petronel D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    16th November 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    552
    Putere Rep
    24

Implicit

E clar că poți câștiga mai mult, dar pentru a câștiga mai mult trebuie să muncești mai mult, să ai mai multe vizite.
    Banii din profitshare se fac, categoric, în funcție de cât muncești și cât de bine te pricepi la afiliere. S-a vorbit destul despre afiliere pe aici. 2 articole normale, 1 articol cu max. 2 linkuri de afiliere și tot așa.

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.776
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de MarianC Vezi Post
    Salut,

Am un site de iT, şi caut să aflu care este cea mai bună metodă de monetizat. Momentan pe site am anunţuri adsense, şi mai fac afiliere la profitshare.
    Eu zic ca e ok, depinde de nisa It pe car e o abordezi, daca e citi de cei ce au nevoie de info te ajuta adsense, daca e vorba de cei ce cumpara online te ajuta profitshare. Multi insa spun ca ar fi bine sa te axezi fie pe afilere fie pe adsense. Eu le folosesc pe ambele si merge bine.

Vreau să ştiu dacă adsense poate fi înlocuit de o altă platformă mai bună, sau dacă ştiţi cum se fac banii cu profitshare, să îmi daţi un PM, dacă voi avea rezultate, voi plăti pe cel care mă ajutat.
    Mai bun ca adsense nu cred ca exista. Eu cel putin nu am gasit un CPM mai bun nicaieri.

Mai scriu şi advertoriale pe site, totul ducând la peste 100 - 200 euro pe lună, ţinând cont că traficul este de 500 - 700 vizitatori zilnici. Voi ce spuneţi câştig bine, pot câştiga mai mult? Dacă mă puteţi ajuta cu nişte sfaturi, ideei sau multe altele, aş fi foarte bucuros.
    Iti merge bine daca la 700 unici pe zi ajungi la 200 pe luna. Eu am media asta la peste 1k pe zi din Romania. Ma refer la un singur site, evident. Bafta! Sfatul meu e sa urci traficul, vezi daca se pastreaza CPM-ul.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Alex Ochea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    11th July 2014
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    31
    Posturi
    296
    Putere Rep
    23

Implicit

Salut! Nu ar fi mai bine sa ne zici linkul pentru a ne da cu parerea? Altfel e greu...daca nu vrei, imi poti lasa pe privat

SKYZZ0 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th July 2015
    Posturi
    32
    Putere Rep
    0

Implicit

Metoda Adsense + afiliere e foarte buna, daca mai scrii si cateva advertoriale si ajungi la 100e luna eu zic ca e destul de bine pentru 500-700de unici. Incearca sa faci o campanie de promovare pe facebook sa vezi daca cu traficul adus cresc si veniturile. Nu am auzt ca alta firma de publicitate sa plateasca mai bine ca adsense.

andreiionut este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    31st January 2014
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    45
    Posturi
    302
    Putere Rep
    23

Implicit

La 200 de euro este foarte bine, Adsense pe Ro la acel trafic nu poate mai mult... Pe afiliere poti face mai mult depinde acum si ce scrii : stiri sau review, prezinti produse tinta de pe magazinele afiliate,etc. Poti incerca si promovarea articolelor pe Fb prin reclame targetate , vei avea un plus .

costingheonea este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    3rd October 2013
    Locaţie
    București
    Vârstă
    37
    Posturi
    25
    Putere Rep
    0

Implicit

Foarte interesant. Eu cu acelasi nr de vizitatori pe Adsense nu generez mai mult de 60-70 eur pe luna (Romania). Nisa IT.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    97
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    97

Implicit

Citat Postat în original de costingheonea Vezi Post
    Foarte interesant. Eu cu acelasi nr de vizitatori pe Adsense nu generez mai mult de 60-70 eur pe luna (Romania). Nisa IT.
    Ai citit printre randuri. Omul a zis ca face 100-200 Eur cumulat adsense, afiliere+ advertoriale.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

MarianC este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    11th August 2015
    Locaţie
    Chirnogeni
    Vârstă
    28
    Posturi
    227
    Putere Rep
    0

Implicit

Ok, mulţumesc pentru răspunsuri, acum că ştiu că venitul este cât de cât OK, am să vă întreb următoarele.

Cum pot mări traficul organic de pe site?

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.776
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de marianc Vezi Post
    ok, mulţumesc pentru răspunsuri, acum că ştiu că venitul este cât de cât ok, am să vă întreb următoarele.

cum pot mări traficul organic de pe site?
    seo!
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Monetizare site de anunturi
    De Rapsodia în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 9th December 2014, 12:48
  2. monetizare site
    De Mugurel în forumul Advertising
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 15th January 2013, 19:12
  3. Monetizare site in engleza
    De Classic în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 15