8th August 2015, 22:24
1 out of 1 members found this post helpful.
Monetizare micronisa
Salut.
Are cineva idee cum as putea sa monetizez un site in care se gasesc cam toate informatiile existente despre un anumit supliment nutritiv? 20-30 articole, pana in 200-300 unici zilnic. Pentru AdSense am cam putini unici ca sa zic ca voi putea scoate profit. Alte idei n-am.
8th August 2015, 23:18
Daca nu stiu produsul nu am cum sa-ti dau sfat pertinent.
Da-mi PM cu site-ul si incerc sa te ajut.
9th August 2015, 00:45
Pai poate gasesti produsul in afiliere, sau produse foarte asemanatoare...Da-mi si mie pm cu numele lui sa vad daca te pot ajuta..
9th August 2015, 04:03
Daca vrei lasa-mi un pm cu adresa siteului, am un prieten a carui oferta te-ar putea ajuta, daca intradevar este vorba despre nisa de suplimente si nu ai zis doar aleatoriu.
9th August 2015, 10:59
Afiliere sau advertoriale pentru magazinele online care vand acele produse.
9th August 2015, 14:05
Petronel, da-mi voie sa iti dau un sfat: vrei sa te apuci de un site pe care nu stii cum il vei putea monetiza.
Nu stii nici macar in cat timp vei putea ajunge la cei 2-300 de unici. Iti recomandau colegii ca masura de monetizare advertorialele. In cat timp crezi ca vei putea vinde? Si mai ales cate? Cati bani preconizezi ca poti scoate anual din acest site? Iti acoperi macar cheltuielile cu hostul si contentul? De regula, asemenea proiecte sunt moarte din fasa.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!