Rezultate 1 la 3 din 3

Subiect: Articole pentru un magazin online. Unde si cum le pun?

RedJohn este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    7th April 2013
    Posturi
    199
    Putere Rep
    24

Implicit Articole pentru un magazin online. Unde si cum le pun?

Detin un magazin online cu peste 5000 de produse, si e greu de facut content de peste 200-300 cuv pt fiecare produs. Am peste 30 articole scrise atm. Dpdv SEO ce variante am?
    - Sa creez pe acelasi site o sectiune de "blog" in care sa incep sa "torn" articolele. Compenseaza acel content tinand cont ca siteul are peste 5000 de produse?
    - Sa fac un blog pe un alt site personal sau web2.0 in care sa pun articolele si din ele sa fac referire la anumite produse/categorii de produse. Care ar fi mai eficiente, linkurile dintr-un site nou facut special pt articole sau linkurile din mai multe siteuri web2.0 (de ex sa pun cate vreo 5 articole pt inceput pe mai multe platforme wp, blogspot, weebly etc..) cu trimitere catre magazinul online?
    - Sa pun o parte o parte din articole pe diverse bloguri/dir de articole? stiu ca sunt niste linkuri binevenite dar incerc sa evit "fermele" de linkuri. Plus ca am "concurenti" care si-au axat in mare parte continutul pe site-uri proprii si mai putin pe advertoriale. As vrea sa tin totusi contentul indoor

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Discutia e ceva mai complexa. Pe deoparte as spune ca e imperativ sa ai o sectiune de blog pentru a asigura un minimum de fresh content.

Pe de alta parte, fara linkuri este putin probabil sa ai rezultate in serp (nu stiu pe ce nisa activezi asa ca discutia e oarecum ipotetica). Pentru asta ai nevoie de advertoriale pe siteuri cat mai ok.

Daca vorbim de o micronisa cu concurenta light, posibil sa obtii rezultate cu linkuri free (articole publicate in directoare de articole si siteuri de comunicate de presa, directoare de firme - Atentie, nu vorbesc de directoarele clasice de linkuri).

Daca nisa este cu o concurenta medie spre ridicata, uita ce am spus mai sus (ma refer la linkurile free).

Totodata, daca nu ai experienta, cel mai bine apeleaza la cineva de specialitate, macar pentru consultanta, daca nu vrei sa externalizezi total serviciul.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    65

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Inainte de toate: pt efect maxim, de preferat ca smagazinul sa fie ok dpv seo.
    Rar am vazut magazine fara erori, de la 404, la erori raportate de bing si google webmaster, categorii cu suficiente produse, valori ok la headings sau pe paginile secundare de categorie, pagina de brand, filtre.
    Dupa asta incepi cu comunicatele de presa si toate cele.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Furnizori pentru Magazin online
    De Roland în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 36
    Ultimul Post: 10th November 2016, 17:02
  2. Solutii pentru magazin online mic
    De GicaHagi în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 21
    Ultimul Post: 22nd February 2015, 15:21
  3. Posta Romana pentru magazin online
    De emanuel în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 73
    Ultimul Post: 27th February 2014, 13:23
  4. Unde gasesc teme wordpress pentru un magazin online?
    De beatrice88 în forumul WordPress
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 17th September 2013, 16:45
  5. De vanzare linkuri nisa magazin online articole copii - PR2
    De paulpadurariu în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 26th August 2011, 19:31

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii