Articole pentru un magazin online. Unde si cum le pun?
Detin un magazin online cu peste 5000 de produse, si e greu de facut content de peste 200-300 cuv pt fiecare produs. Am peste 30 articole scrise atm. Dpdv SEO ce variante am?
- Sa creez pe acelasi site o sectiune de "blog" in care sa incep sa "torn" articolele. Compenseaza acel content tinand cont ca siteul are peste 5000 de produse?
- Sa fac un blog pe un alt site personal sau web2.0 in care sa pun articolele si din ele sa fac referire la anumite produse/categorii de produse. Care ar fi mai eficiente, linkurile dintr-un site nou facut special pt articole sau linkurile din mai multe siteuri web2.0 (de ex sa pun cate vreo 5 articole pt inceput pe mai multe platforme wp, blogspot, weebly etc..) cu trimitere catre magazinul online?
- Sa pun o parte o parte din articole pe diverse bloguri/dir de articole? stiu ca sunt niste linkuri binevenite dar incerc sa evit "fermele" de linkuri. Plus ca am "concurenti" care si-au axat in mare parte continutul pe site-uri proprii si mai putin pe advertoriale. As vrea sa tin totusi contentul indoor :)